NEWS ALERT
VIDEO EMOŢIONANT: Poezia „Lacul“, de Mihai Eminescu, recitată în română, de Ambasadorul Marii Britanii, chiar lângă lacul de la Ipoteşti

A mers în pelerinaj la moaştele Sfintei Parascheva şi minunea s-a împlinit! O femeie a mărturisit cu ochii în lacrimi că este dovada vie că Sfânta Parascheva face minuni.

Potrivit cancan.ro, o credincioasă a mers anul trecut în pelerinaj la moaştele Sfintei Paraschiva şi minunea s-a întâmplat. Femeia a mărturisit că după mai multe ore petrecute la coadă, în rugăciune, pentru a atinge moaştele Sfintei Parascheva, după care a reuşit să meargă din nou.

”E al treilea an. Anul trecut nu puteam să merg. Am stat de dimineaţa până la ora 04:00 dimineaţa a doua zi şi când am plecat am început să merg. Când am ajuns la gară am văzut pe cineva alergând şi m-am trezit şi eu alergând. Chiar face minuni. Eu la vârsta asta mi-am dat seama ce minuni poate face”, a mărturisit femeia cu ochii în lacrimi pentru doxologia.ro.

Cel mai citit articol de astăzi

NEWS ALERT
Invitaţii au plecat acasă mai bogaţi de la cea mai luxoasă NUNTĂ din istorie. Nu le-a venit să creadă ce daruri le-au oferit mirii
Instalează aplicația INFOALERT pentru a afla PRIMUL ultimele noutăți!Instaleaza aplicația INFOALERT din GOOGLE PLAY


loading...

ATENȚIE!!!!

Doctorii morți nu mint. NICIUN medic din lumea asta nu o să-ți spună aceste lucruri. AICI sunt toate detaliile 


Prietenii tai deja au apreciat pagina noastra. DA SI TU UN LIKE AICI! Multumim!

Lasă un răspuns