NEWS ALERT
A intrat cu masina la stomatolog! Cum s-a întamplat?

Micuțul Luca, bebeluşul abandonat într-un sac pe malul unui pârâu din Maramureș,  a fost creștinat  de preotul Călin din satul Hovrila, la Spitalul Județean din Baia Mare. Nașii de botez i-au fost Anca Teglaș, inimoasa asistentă medicală,  și Mihai Dunca, agent de poliție, scrie Jurnalmm.ro.

Cei doi nași sunt legați sufletește de Luca, care a rămas în viață datorită lor. În 12 septembrie, Anca Teglaș asistent medical la SAJ Maramureș, se întorcea acasă când în drum a auzit niște  sunete ciudate.

Așa l-a găsit pe nou-născut, băgat într-o pungă și aruncat într-un șanț. Aceasta a anunțat imediat poliția și colegii de la ambulanță, iar primul care a sosit la fața locului a fost Mihai Dunca, agentul de la Poliția din Șomcuta.

Deși micuțul era în hipotermie acesta a fost salvat, iar de Sfânta Parascheva, micuțul a fost creștinat și a primit numele de Luca.

„Luca este bine, are o lună, azi, a crescut 1 kg şi 180 de gr şi o să ne pară rău şi o să plângem după el, fiindcă toată secţia s-a ataşat de el. Toată secţia suntem părinţi spirituali”, a declarat Margareta Pîrvănoiu, şefa secţiei Neonatologie, citată de Știrile Pro TV.

Luca a primit hăinuţe noi de la naşi şi a fost pregătit pentru botez.

„Sunt foarte mulţumită că am reuşit să creştinez un copil, atât eu cât şi colegul, dacă familia ne va da voie aşa cum am făcut în spital aşa vom face de acum încolo”, a declarat Anca Teglaș, asistentă medicală.

„Să crească mare şi sănătos. Sunt foarte emoţionat, e primul copil botezat. Mai am o fetiţă acasă şi mă gândesc ce fericită e că are părinţii lângă ea”, a spus și celălalt naș, agent șef Mihai Dunca, de la poliţia Șomcuta Mare.

Săptămâna viitoare Luca va fi încredinţat unui asistent maternal care îl va îngriji până va fi adoptat. Mama băiatului nu a fost găsită pentru a fi trasă la răspundere.

Sursa: JurnalMM, Stirile Pro TV

Cel mai citit articol de astăzi

NEWS ALERT
Moise Guran il demoleaza pe Klaus Iohannis. "Adio, domnule Iohannis! Cât ne folosește un președinte paralizat de frică?"
Instalează aplicația INFOALERT pentru a afla PRIMUL ultimele noutăți!Instaleaza aplicația INFOALERT din GOOGLE PLAY


loading...

ATENȚIE!!!!

Doctorii morți nu mint. NICIUN medic din lumea asta nu o să-ți spună aceste lucruri. AICI sunt toate detaliile 


Prietenii tai deja au apreciat pagina noastra. DA SI TU UN LIKE AICI! Multumim!

Lasă un răspuns