NEWS ALERT
Invitaţii au plecat acasă mai bogaţi de la cea mai luxoasă NUNTĂ din istorie. Nu le-a venit să creadă ce daruri le-au oferit mirii

Cel care a putut să-și recapete vederea este Gene Perdie, din Denver, Colorado. S-a bucurat foarte mult când i-a văzut pe cei dragi pentru prima oară, cu ajutorul unor ochelari speciali.

Boala Stargardt este o formă de degenerare musculară, care duce la pierderea vederii. Purdie fusese diagnosticat cu această afecțiune încă din adolescență.

La început reușea să distingă forme sau culori, dar in scurt timp a orbit complet. Chiar dacă nu mai putea vedea, și-a continuat activitățile din viața de zi cu zi. S-a căsătorit cu femeia vieții lui și împreună au crescut un băiețel.

Totul s-a schimbat atunci când a fost acceptat pentru testarea unor ochelari speciali in cadrul unei emisiuni TV (Rachel Ray Show). Fără ca soțul ei să știe, Joy a trimis o scrisoare către gazda emisiunii, în care a spus povestea șotului ei.

„Efectiv am început să plâng și să tremur doar gândindu-mă că soțul meu ar putea să ne vadă atât pe mine, cât și pe fiul nostru, pentru prima oară.”, declara Joy.

Totuși, exista riscul ca Gene sa rămână orb, pentru că procedura putea să nu funcționeze, însă toata familia s-a rugat pentru un miracol, iar acesta s-a produs.

Procedura nu a fost deloc simplă, lui Perdie fiindu-i implantat un ochi proestetic. După ce a fost conectat la aparat, miracolul s-a produs, si pentru prima data in 15 ani, Gene si-a văzut soția si copilul.

Sursa:osecunda.net

Cel mai citit articol de astăzi

NEWS ALERT
Invitaţii au plecat acasă mai bogaţi de la cea mai luxoasă NUNTĂ din istorie. Nu le-a venit să creadă ce daruri le-au oferit mirii
Instalează aplicația INFOALERT pentru a afla PRIMUL ultimele noutăți!Instaleaza aplicația INFOALERT din GOOGLE PLAY


loading...

ATENȚIE!!!!

Doctorii morți nu mint. NICIUN medic din lumea asta nu o să-ți spună aceste lucruri. AICI sunt toate detaliile 


Prietenii tai deja au apreciat pagina noastra. DA SI TU UN LIKE AICI! Multumim!

1 COMENTARIU

Lasă un răspuns