NEWS ALERT
Tremuram, temuram! Iata ce surprize ne pregateste vremea incepand de luni

Mihai Bendeac i-a raspuns Stelei Popescu, dupa ce aceasta afirmase recent ca „orice prost de pe strada poate sa faca ce face el”. Artistă cu ștate vechi de plată în ale umorului, Stela Popescu se pare că nu gustă prea mult glumele generațiilor mai tinere.

Într-un interviu acordat la DC News Live, marea actriță, a declarat: „Mie nu îmi place Mihai Bendeac deloc, deși îl socotesc un băiat foarte talentat. Nu-mi place drumul acesta pe care l-a luat. Orice prost de pe stradă poate să facă de-astea, nu un artist, deși am auzit că a fost un student eminent la teatru. Nu știu cum să vă spun, nu e chiar să placă la toată lumea”.

Mihai Bendeac a reacționat imediat, servindu-i una caldă și una rece, marii doamne a scenei românești de comedie.

El spune că Stela Popescu este al treilea artist de revistă al României, lăsând la o parte „că, o jumătate din carieră, a ales să o petreacă alături de un submediocru fiert pe bani”.

Iată mesajul integral postat de Bendeac pe contul său de Facebook.

„Lăsând la o parte faptul că, o jumătate din carieră, a ales să o petreacă alături de un submediocru fiert pe bani, o invit să aleaga pe „oricine” de pe stradă care să joace în teatru Richard al III-lea și, în TV, să scrie/joace/realizeze 1.200 de momente dintre care îmi permit să spun că, bă, p..a mea, măcar 30%!chiar ok. 🙂 Respect etern Doamna Stela!”
#dropthemike

sursa b1.ro

Cel mai citit articol de astăzi

NEWS ALERT
Alerta meteo. Cod galben de ninsori abundente
Instalează aplicația INFOALERT pentru a afla PRIMUL ultimele noutăți!Instaleaza aplicația INFOALERT din GOOGLE PLAY


loading...

ATENȚIE!!!!

Doctorii morți nu mint. NICIUN medic din lumea asta nu o să-ți spună aceste lucruri. AICI sunt toate detaliile 


Prietenii tai deja au apreciat pagina noastra. DA SI TU UN LIKE AICI! Multumim!

Lasă un răspuns