NEWS ALERT
Oile româneşti în conflict cu militarii americani de la Deveselu! Armata SUA, în război cu un cioban

Regizorul Alexandru Solomon s-a tăiat în curtea Patriarhiei cu ocazia vizitei Patriarhului Kiril al Rusiei în România. Soțul producătoarei de film Ada Solomon, Alexandru Solomon, regizor și producător de film, operator de imagine și scenarist, a protestat joi, 26 octombrie, cu ocazia vizitei Patriarhului Kiril la București.

A venit la Patriarhia Română, în Dealul Mitropoliei, regizorul Alexandru Solomon și-a dat haina jos și a scos la iveală un lanț bisericesc de care erau agățate fotografiile Patriarhului Kiril al Rusiei și al Preafericitului Daniel, Patriarhul României, dar și pe cele cu președintele rus Vladimir Putin, alături de liderul PSD (Partidul Social Democrat) și Președinte lal Camerei Deputaților, Liviu Dragnea.

Acțiunea sa a fost filmată și postată pe pagina de Facebook personală, apoi și preluată de soția sa, care a precizat că totul „a durat 1 minut, dar ce a urmat a durat 7 ore: jandarmi, poliție, psihiatrie. Diagnostic: tulburări de adaptare”.

În imagini se poate observa că, la un moment dat, s-a tăiat la degete cu un briceag, apoi a aruncat cu bani către enoriașii aflați în zonă. Imediat, un echipaj de jandarmi și-a făcut apariția la fața locului și l-au prelut pe protestatar.

Înainte de a fi legitimat, cineastul s-a justificat în fața oamenilor legi: „Cu ocazia vizitei patriarhului Kirill al Rusiei la București, care are loc cu binecuvântarea președintelui Putin, fost colonel KGB, am făcut un dar de sânge și de bani, în memoria tuturor victimelor polițiilor secrete și e represiunii fasciste și comuniste din Rusia și din România”…

Patriarhul Kiril al Rusiei a ajuns, ieri, la București. „Sunt foarte bucuros să pășesc pe pământul României”, a declarat la sosire. Prelatul a participat la ceremoniile dedicate Sfântului Dimitrie cel Nou.

sursa libertatea.ro

Cel mai citit articol de astăzi

NEWS ALERT
Teparii romani nu se lasa. Iata cum functioneaza metoda "mortul-viu"
Instalează aplicația INFOALERT pentru a afla PRIMUL ultimele noutăți!Instaleaza aplicația INFOALERT din GOOGLE PLAY


loading...

ATENȚIE!!!!

Doctorii morți nu mint. NICIUN medic din lumea asta nu o să-ți spună aceste lucruri. AICI sunt toate detaliile 


Prietenii tai deja au apreciat pagina noastra. DA SI TU UN LIKE AICI! Multumim!

Lasă un răspuns