NEWS ALERT
Povestea lui Bachus, traficantul de alcool condamnat la moarte de Ceausescu, dupa ce a produs o paguba de 5 milioane de dolari statului roman

Regizorul Alexandru Solomon s-a tăiat în curtea Patriarhiei cu ocazia vizitei Patriarhului Kiril al Rusiei în România. Soțul producătoarei de film Ada Solomon, Alexandru Solomon, regizor și producător de film, operator de imagine și scenarist, a protestat joi, 26 octombrie, cu ocazia vizitei Patriarhului Kiril la București.

A venit la Patriarhia Română, în Dealul Mitropoliei, regizorul Alexandru Solomon și-a dat haina jos și a scos la iveală un lanț bisericesc de care erau agățate fotografiile Patriarhului Kiril al Rusiei și al Preafericitului Daniel, Patriarhul României, dar și pe cele cu președintele rus Vladimir Putin, alături de liderul PSD (Partidul Social Democrat) și Președinte lal Camerei Deputaților, Liviu Dragnea.

Acțiunea sa a fost filmată și postată pe pagina de Facebook personală, apoi și preluată de soția sa, care a precizat că totul „a durat 1 minut, dar ce a urmat a durat 7 ore: jandarmi, poliție, psihiatrie. Diagnostic: tulburări de adaptare”.

În imagini se poate observa că, la un moment dat, s-a tăiat la degete cu un briceag, apoi a aruncat cu bani către enoriașii aflați în zonă. Imediat, un echipaj de jandarmi și-a făcut apariția la fața locului și l-au prelut pe protestatar.

Înainte de a fi legitimat, cineastul s-a justificat în fața oamenilor legi: „Cu ocazia vizitei patriarhului Kirill al Rusiei la București, care are loc cu binecuvântarea președintelui Putin, fost colonel KGB, am făcut un dar de sânge și de bani, în memoria tuturor victimelor polițiilor secrete și e represiunii fasciste și comuniste din Rusia și din România”…

Patriarhul Kiril al Rusiei a ajuns, ieri, la București. „Sunt foarte bucuros să pășesc pe pământul României”, a declarat la sosire. Prelatul a participat la ceremoniile dedicate Sfântului Dimitrie cel Nou.

sursa libertatea.ro


ATENȚIE!!!! Dacă aveți peste 40 de ani CITIȚI URGENT ASTA! Este o informație care vă poate salva viața. Detalii AICI.


Instalează aplicația INFOALERT pentru a afla PRIMUL ultimele noutăți!Instaleaza aplicația INFOALERT din GOOGLE PLAY


loading...

ȘTIREA ZILEI pe infoalert.ro

Prietenii tai deja au apreciat pagina noastra. DA SI TU UN LIKE AICI! Multumim!

Lasă un răspuns