NEWS ALERT
Nu e o glumă! Un bărbat din Câmpulung îşi dă vila la schimb pe 100.000 de Biblii

Fiecare alegere pe care o facem în viața de zi cu zi spune ceva despre personalitatea noastră. Fie că ne place o culoare, un fruct, un animal sau ascultăm un gen de muzică, ne spune cine suntem și ne face să ne înțelegem cu adevărat.

Privește fotografia și alege rapid o persoană, apoi vezi mai jos ce spune asta despre tine:

Dacă ai ales persoana nr. 1: Eşti genul care renunța des şi nu are curaj să lupte pentru idealurile sale. Cu toate că eşti onestă şi ai un suflet bun, faptul că nu te impui niciodată ţi-ar putea aduce doar dezavantaje în viitor.
Accepţi ceea ce ţi se oferă şi încerci să aplanezi conflictele şi să trăiești în linişte şi pace.

Dacă ai ales persoana nr. 2: Eşti o persoană bună şi blanda, dar ai tendinţa de a lua decizii grăbite. În majoritatea cazurilor, nu-ţi acorzi suficient timp de gândire şi analizare şi nu priveşti situaţia în ansamblu. Rezultatul? Faci multe greşeli pe care, cu siguranţă, le-ai fi putut evita dacă nu te-ai fi pripit. Pe de altă parte, alegerea ta traduce şi un oarecare grad de încăpăţânare, defect pe care ar fi bine să încerci să-l corectezi.

Dacă ai ales persoana nr. 3: Eşti genul care nu renunţă cu ușurința şi preferi să stai implicată într-o situaţie până la capăt, chiar dacă acea situaţie nu are perspective promiţătoare şi nici nu te favorizează din suficiente puncte de vedere. Firea ta statornică, însă, uneori te poate dezavantaja şi te poate împiedica să evoluezi. Lupţi până la capăt şi cauţi să găseşti soluţii şi strategii ajutătoare, motiv pentru care ai putea excela într-o funcţie de conducere.

Dacă ai ales persoana nr. 4: Eşti o fire rebelă şi fără prea multe prejudecăţi, însă, câteodată, ai tendinţa de a fi propriul tău inamic şi de a-ţi face singură rău, doar din dorinţa de a le demonstra ceva celor din jurul tău. Ai o gândire logică, însă, dacă eşti întărâtată, poţi deveni complet iraţională. Da, eşti o luptătoare înnăscută, o revoluţionară nativă, dar ai grijă să nu te împuşti singură.

Sursa: Unica.ro

Cel mai citit articol de astăzi

NEWS ALERT
Nu e o glumă! Un bărbat din Câmpulung îşi dă vila la schimb pe 100.000 de Biblii
Instalează aplicația INFOALERT pentru a afla PRIMUL ultimele noutăți!Instaleaza aplicația INFOALERT din GOOGLE PLAY


loading...

ATENȚIE!!!!

Doctorii morți nu mint. NICIUN medic din lumea asta nu o să-ți spună aceste lucruri. AICI sunt toate detaliile 


Prietenii tai deja au apreciat pagina noastra. DA SI TU UN LIKE AICI! Multumim!