NEWS ALERT
Domnule Klaus Iohannis, mi-e rusinea de rusinea dumneavoastra! Ati tradat sperantele Romaniei neborfase

Scene halucinante s-au petrecut la o biserică din municipiul Brăila. O familie s-a dus să își boteze copilul, dar tratamentul preotului a fost șocant, scrie huff.ro.

Micuțul se agăța de veșmintele părintelui, astfel încât acesta nu putea să-l bage în cristelniță. După câteva încercări nereușite de a băga copilul în apă, preotul s-a enervat teribil și a început să manevreze bebelușul ca pe un banal sac de cartofi.

Puteți vedea imaginile revoltătoare în videoclipul de mai jos!

Clipul a stârnit rumoare în rândul internaționalilor, comentariile critice la adresa preotului nu au intaziat sa apara.

 Elena Niculae Dumnezeule mare, in ce țara trăim ? Ce botez e asta ? Aici parca este un film horror ….iar părintii, rudele, invitații , priveau ca hipnotizați ….eu chemam imediat Politia sau îl luam la bătaie ….nu-mi vine sa cred asa ceva …ar trebui dat in judecata …cred ca bietul copilaș are vânătăi ….îngrozitor !” 

Turc Felicia Postat fiind pe o retea de socializare ar trebui sa se sesizeze autoritatile,si sa se ia masuri,Doamne cum l-au lasat parintii in mainile lui!!!!

Liliana Secareanu Tupea Haha! Poate peste ceva vreme ne vom da seama ce mare prostie e asta! Creştinezi copilul cu forța, il obligi sa faca parte dintr-o religie, fără consimțămăntul lui…apoi dai vina pe tradiția creştină a românilor. Catolicii nici macar nu ii dezbracă, ci le udă puțin creștetul capului. Şi tot creștini sunt. Nu mai chinuiți copiii! Fiți mai responsabili!

Cel mai citit articol de astăzi

NEWS ALERT
De ce a acceptat-o Klaus Iohannis pe Viorica Dancila. Iata ce plan DIABOLIC pregatise PSD in cazul in care aceasta ar fi respinsa
Instalează aplicația INFOALERT pentru a afla PRIMUL ultimele noutăți!Instaleaza aplicația INFOALERT din GOOGLE PLAY


loading...

ATENȚIE!!!!

Doctorii morți nu mint. NICIUN medic din lumea asta nu o să-ți spună aceste lucruri. AICI sunt toate detaliile 


Prietenii tai deja au apreciat pagina noastra. DA SI TU UN LIKE AICI! Multumim!

Lasă un răspuns