NEWS ALERT
Antena 3, amenintari subtile la adresa lui Mihai Tudose? "Premierul se teme pentru Bombonica lui?"

Scene halucinante s-au petrecut la o biserică din municipiul Brăila. O familie s-a dus să își boteze copilul, dar tratamentul preotului a fost șocant, scrie huff.ro.

Micuțul se agăța de veșmintele părintelui, astfel încât acesta nu putea să-l bage în cristelniță. După câteva încercări nereușite de a băga copilul în apă, preotul s-a enervat teribil și a început să manevreze bebelușul ca pe un banal sac de cartofi.

Puteți vedea imaginile revoltătoare în videoclipul de mai jos!

Clipul a stârnit rumoare în rândul internaționalilor, comentariile critice la adresa preotului nu au intaziat sa apara.

 Elena Niculae Dumnezeule mare, in ce țara trăim ? Ce botez e asta ? Aici parca este un film horror ….iar părintii, rudele, invitații , priveau ca hipnotizați ….eu chemam imediat Politia sau îl luam la bătaie ….nu-mi vine sa cred asa ceva …ar trebui dat in judecata …cred ca bietul copilaș are vânătăi ….îngrozitor !” 

Turc Felicia Postat fiind pe o retea de socializare ar trebui sa se sesizeze autoritatile,si sa se ia masuri,Doamne cum l-au lasat parintii in mainile lui!!!!

Liliana Secareanu Tupea Haha! Poate peste ceva vreme ne vom da seama ce mare prostie e asta! Creştinezi copilul cu forța, il obligi sa faca parte dintr-o religie, fără consimțămăntul lui…apoi dai vina pe tradiția creştină a românilor. Catolicii nici macar nu ii dezbracă, ci le udă puțin creștetul capului. Şi tot creștini sunt. Nu mai chinuiți copiii! Fiți mai responsabili!


ATENȚIE!!!! Dacă aveți peste 40 de ani CITIȚI URGENT ASTA! Este o informație care vă poate salva viața. Detalii AICI.


Instalează aplicația INFOALERT pentru a afla PRIMUL ultimele noutăți!Instaleaza aplicația INFOALERT din GOOGLE PLAY


loading...

ȘTIREA ZILEI pe infoalert.ro

Prietenii tai deja au apreciat pagina noastra. DA SI TU UN LIKE AICI! Multumim!

Lasă un răspuns