Coaliția PSD-ALDE a ajuns să umble la ajutoarele sociale ca să facă rost de bani! Liderul PSD a remarcat, într-un final, că de ajutoare sociale beneficiază și oameni care sunt perfect apți de muncă, prin urmare legea va fi schimbată.

”Din păcate, o idee generoasă care a fost lansată cu mulţi ani în urmă – legea ajutoarelor sociale – a avut şi efecte nedorite, în sensul că sunt mulţi cetăţeni români activi care pot munci şi care preferă să se mulţumească doar cu ajutoarele sociale, în condiţiile în care foarte multe companii din România spun că nu au forţă de muncă suficientă.

Aici, si Guvernul şi Parlamentul să ne gândim în perioada următoare care să fie cea mai bună formă pentru ca cei care într-adevăr au nevoie şi nu pot munci să fie ajutaţi, dar ceilalţi să nu mai poată să beneficieze de ajutoare sociale”, a declarat Liviu Dragnea, citat de Mediafax.


Citește și: Vreți autostrăzi și spitale? Atunci tăiați ajutoarele sociale pentru putori! SHARE dacă ești de acord!


Declarația vine în contextul în care există o reală îngrijorare că nu mai sunt suficienți bani pentru salariile și pensiile pe care PSD și ALDE le-au promis. Modificarea Legii ajutoarelor sociale în sensul în care mai puțini oameni să beneficieze de acești bani ar putea fi, astfel, o modalitate prin care Guvernul să facă rost de banii necesari.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here