Maria Ghiorghiu, femeia care a prezis incendiul de la Colectiv, a făcut dezvăluiri uluitoare în emisiunea „Voi cu Voicu”. Celebra prezicătoare a povestit și că Iisus va veni a doua oară pe pământ în România.

Clarvăzătoarea a povestit și cum a început să aibă premoniții încă din copilărie.

„Ceea ce trăiesc eu nu este o povară, ci un har. Sunt și mamă, am și serviciu, seara mă retrag în altarul meu și scriu ceea ce ziua sau noaptea văd. Chiar dacă dorm, o lumină puternică mă trezește. Visul e vis, dar eu le trăiesc aievea” a tinut sa spuna celebra prezicătoare la Antena3. 

Potrivit sursei citate ea a mai povestit ca încă de când era mica avea aceste capacități.

„Simțeam când venea cineva. Cutremurele le văd, le scriu și lacrimile curg șiroaie”. România locul unde Iisus va veni pentru a doua oară. Am primit mesaj încă de câteva luni. Va fi al doilea nou Ierusalim. Am fost prima dată în Ierusalim. Acolo ajungând încă din prima noapte, în momentul în care am ajuns la hotel, am văzut cum se deschide cerul am văzut toate străzile, înainte să văd orașul.


Vezi si: NASA vrea sa-l aducă pe Iisus pe Pământ. Aflați care sunt planurile organizației


Toate aveau tricolorul României. Un alt vis, s-a arătat că cerul nostru s-a deschis și era Iisus în veșminte albe. S-a făcut o scară, trepte te flori, avea sfinții săi și Iisus cobora spre pământ românesc. O voce spunea: România va fi al doilea Ierusalim”,  a spus cunoscuta prezicătoare. Citește mai multe si vezi si interviul complet în clipul video de aici. 

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here