NEWS ALERT
Un adevarat DEZASTRU. Cum vorbeste Viorica Dancila in engleza- VIDEO

Învăluită de valul de lavă vulcanică, având o temperatură  de 1.000 de grade celsius, o cameră GoPro a continuat să înregistreze, iar uimitoarele imagini au ajuns pe internet.

Camerele GoPro sunt considerate a fi indestructibile, însă nimeni nu ar fi crezut că un dispozitiv atât de mic ar putea rezista puterii lavei vulcanice.  Totuşi, acest crez a fost contrazis când pe internet au apărut imaginile surprinse cu o astfel de cameră, care este înghiţită de lavă şi continuă să-şi facă treaba, înregistrând fiecare moment.

Evenimentul a avut loc în urmă cu aproximativ un an și jumătate, dar pentru că a știut exact locația în care și-a pierdut camera, după ce s-a uscat toată lava, proprietarul a încercat să o recupereze. Conform poveștii spuse celor de la PetaPixel, pentru a vedea dacă a mai rămas ceva din cameră, a folosit un ciocănel special pentru studiu geologic. În mod surprinzător, camera a fost găsită într-o stare funcțională. Se pare că temperaturile extreme nu au fost prea mari pentru camera GoPro acoperită cu carcasa potrivită.

Surse: gandul.info; playtech.ro

Cel mai citit articol de astăzi

NEWS ALERT
Gravidă bătută de două tinere până a leşinat. Tânăra însărcinată a ajuns la spital
Instalează aplicația INFOALERT pentru a afla PRIMUL ultimele noutăți!Instaleaza aplicația INFOALERT din GOOGLE PLAY


loading...

ATENȚIE!!!!

Doctorii morți nu mint. NICIUN medic din lumea asta nu o să-ți spună aceste lucruri. AICI sunt toate detaliile 


Prietenii tai deja au apreciat pagina noastra. DA SI TU UN LIKE AICI! Multumim!

Lasă un răspuns