Învăluită de valul de lavă vulcanică, având o temperatură  de 1.000 de grade celsius, o cameră GoPro a continuat să înregistreze, iar uimitoarele imagini au ajuns pe internet.

Camerele GoPro sunt considerate a fi indestructibile, însă nimeni nu ar fi crezut că un dispozitiv atât de mic ar putea rezista puterii lavei vulcanice.  Totuşi, acest crez a fost contrazis când pe internet au apărut imaginile surprinse cu o astfel de cameră, care este înghiţită de lavă şi continuă să-şi facă treaba, înregistrând fiecare moment.

Evenimentul a avut loc în urmă cu aproximativ un an și jumătate, dar pentru că a știut exact locația în care și-a pierdut camera, după ce s-a uscat toată lava, proprietarul a încercat să o recupereze. Conform poveștii spuse celor de la PetaPixel, pentru a vedea dacă a mai rămas ceva din cameră, a folosit un ciocănel special pentru studiu geologic. În mod surprinzător, camera a fost găsită într-o stare funcțională. Se pare că temperaturile extreme nu au fost prea mari pentru camera GoPro acoperită cu carcasa potrivită.

Surse: gandul.info; playtech.ro

loading...

Lasă un răspuns