NEWS ALERT
Antena 3, amenintari subtile la adresa lui Mihai Tudose? "Premierul se teme pentru Bombonica lui?"

Învăluită de valul de lavă vulcanică, având o temperatură  de 1.000 de grade celsius, o cameră GoPro a continuat să înregistreze, iar uimitoarele imagini au ajuns pe internet.

Camerele GoPro sunt considerate a fi indestructibile, însă nimeni nu ar fi crezut că un dispozitiv atât de mic ar putea rezista puterii lavei vulcanice.  Totuşi, acest crez a fost contrazis când pe internet au apărut imaginile surprinse cu o astfel de cameră, care este înghiţită de lavă şi continuă să-şi facă treaba, înregistrând fiecare moment.

Evenimentul a avut loc în urmă cu aproximativ un an și jumătate, dar pentru că a știut exact locația în care și-a pierdut camera, după ce s-a uscat toată lava, proprietarul a încercat să o recupereze. Conform poveștii spuse celor de la PetaPixel, pentru a vedea dacă a mai rămas ceva din cameră, a folosit un ciocănel special pentru studiu geologic. În mod surprinzător, camera a fost găsită într-o stare funcțională. Se pare că temperaturile extreme nu au fost prea mari pentru camera GoPro acoperită cu carcasa potrivită.

Surse: gandul.info; playtech.ro


ATENȚIE!!!! Dacă aveți peste 40 de ani CITIȚI URGENT ASTA! Este o informație care vă poate salva viața. Detalii AICI.


Instalează aplicația INFOALERT pentru a afla PRIMUL ultimele noutăți!Instaleaza aplicația INFOALERT din GOOGLE PLAY


loading...

ȘTIREA ZILEI pe infoalert.ro

Prietenii tai deja au apreciat pagina noastra. DA SI TU UN LIKE AICI! Multumim!

Lasă un răspuns