NEWS ALERT
Daca nu venea Revolutia, ar fi fost prapad. Planul dement al lui Ceausescu prin care Romania devenea camp de experimente

Viața Corinei Dragomir este o poveste cutremurătoare de viață. Celebra cântăreață de muzică populară a trăit momente de coșmar, după ce doi bărbați pe care i-a iubit și lângă care se vedea mireasă, s-au stins în brațele ei.

Dincolo de surâsul pe care îl afișează Corina Dragomir pe scenă, la spectacole, sau în emisiunile tv, se ascunde o mare tristețe. Cântăreața de muzică populară, în vârstă de 48 de ani, este și acum singură.

Corinei i-au murit literlamnete în brațe doi iubiți, la câțiva ani unul de celălalt, cu ambii dorind să se căsătorească. Prima oară, interpreta avea 27 de ani când cel alături de care trăia de 2 ani a suferit un atac cerebral și a murit.

„Era inginer și i s-a făcut rău, lucru neașteptat pentru că nu avusese nicio problema. Noi nu ne gândim cât de ușor se moare și oamenii mor exact cum mor puii de găină. Nu s-a mai putut face nimic. M-am trezit așa deodată că s-a dus. Din momentul ăla mi-a fost foarte greu, n-am mai putut să cant, am avut perioade de aproape 10 ani în care eu n-am mai cântat pentru că chiar nu mai puteam. Am simțit că s-a rupt ceva din mine și oricât de mult încercăm să revin la viață de dinainte îmi era foarte greu”, a povestit Corina Dragomir, în urmă cu câțiva ani.

N-a apucat să-și revină bine din șoc că soarta i-a mai dat o lovitură dură. Corina a pierdut și al doilea bărbat lângă care trăia o poveste de dragoste minunată.

„Gluma asta proastă a vieții s-a repetat. Între Crăciun și Anul nou i s-a făcut rău și a murit în brațele mele. Am fost foarte speriată în momentele acelea pentru că eram numai noi doi în casă, nu a apucat să spună absolut nimic, nu a apucat să strige să spună că îi e rău, pur și simplu. Am realizat că îi este rău pentru că se zbătea între viață și moarte. Am fost speriată, după aceea am simțit sentimentul de revoltă pentru că nu am putut să îl ajut, să fac mai mult”,povestea interpreta.

Barbatul ar fi murit după un accident stupid la prima vedere. Cei doi erau într-o excursie la munte, iar el a căzut și și-a rupt piciorul. La scurt timp, rana s-a infectat și a făcut niște complicații, după cum a mai declarat ea în trecut.

„Corina e mereu cu zâmbetul pe buze, dar în sufletul ei nu e așa mare bucurie. Încă e singură, nu și-a găsit un bărbat lângă care să-și dorească să imbatraneasca, sau cel puțin așa ne spune nouă, colegilor ei. E o femeie foarte mișto, glumeață, prietenoasă, dar pe partea sentimentală n-a avut noroc. Nu cred că e vorba de sechele, probabil a fost afectată la momentul respectiv, dar ea e un om puternic și nu cred că acest lucru a împiedicat-o să-și facă o relație. Probabil acum s-a și obișnuit așa singură și nu-i mai trebuie”, susțin surse din muzică populară.

sursa b1.ro

NEWS ALERT
Păţania unor români care voiau să zboare în Spania, cu tot porcul în valize. „Pune înapoi cârnatul!”
Instalează aplicația INFOALERT pentru a afla PRIMUL ultimele noutăți!Instaleaza aplicația INFOALERT din GOOGLE PLAY


loading...

Nu rata ȘTIREA ZILEI pe infoalert.ro

Prietenii tai deja au apreciat pagina noastra. DA SI TU UN LIKE AICI! Multumim!

Lasă un răspuns