NEWS ALERT
Sfatul poliţiştilor: cum evitaţi producerea unui accident de circulaţie pe vreme rea

O invazie de păduchi se propaga ușor într-o colectivitate. Acești paraziți se hrănesc cu sângele pe care îl sug din scalpul nostru.

Mușcăturile lor provoacă mâncărimi si uneori chiar infecții. Exista numeroase șampoane împotriva păduchilor pe piața, însă ne putem trata și acasă. Bătrânii foloseau gaz lampant.

Dar ,iată un remediu mai bun împotriva păduchilor!

Ingrediente:
Apa de gura Listerine, O casca de dus, Oțet, Un pieptene cu dinții foarte deși, Câteva prosoape curate

Ce trebuie sa faceți?

Va spălați pe păr cu apa de gura. Când parul va fi complet ud, acoperă-l cu casca de dus sau chiar si cu o punga de plastic.

Lasa-l asa cel putin o ora si apoi iti poți scoate casca de dus. Se clătește apoi părul cu oțet si se acoperă din nou cu o casca de dus sau cu o punga de plastic. Se lasă încă o ora. Se scoate si de aceasta data casca de dus si parul se spală cu șampon obișnuit. Se piaptănă apoi parul cu pieptenele cu dinți foarte deși.

Datorită oțetului, va fi foarte ușor sa luați păduchii din par. Apa de gura Listerine este excelenta pentru a tine departe păduchii datorita mirosului ei extrem de puternic pe care păduchii pur si simplu nu-l suporta.

Sursa: deretinut.net

NEWS ALERT
Iată cum se aerisesc corect caloriferele! Vei face economie la incalzire iar instalația termică va da un randament maxim
Instalează aplicația INFOALERT pentru a afla PRIMUL ultimele noutăți!Instaleaza aplicația INFOALERT din GOOGLE PLAY


loading...

Nu rata ȘTIREA ZILEI pe infoalert.ro

Prietenii tai deja au apreciat pagina noastra. DA SI TU UN LIKE AICI! Multumim!

Lasă un răspuns