NEWS ALERT
Nimeni nu intelege acest gest. O femeie a gasit un mod inedit prin care isi va manca mama de Craciun

Mihai Bendeac a decis să se retragă din cadrul emisiunii „Iumor” din cauza unui concurent care l-a enervat la culme.

Ozulusal Taylan, un concurent jumătate turc, jumătate român, a susţinut un număr de umor în care a asociat lumea musulmană cu terorismul. Mihai Bendeac l-a criticat dur pe concurent, pe care l-a acuzat că a făcut “o mizerie” şi a indus prejudecăți. Ulterior, actorul a decis să se retragă de la masa juriului pe o perioadă nedeterminată, ceea ce a stârnit mirarea colegilor juraţi, Delia Matache şi Cheloo, informează stiripesurse.ro, citat de click.ro
“Voi spune ce am de zis și plec de la masa juriului. Este una dintre cele mai mari mizerii care s-au făcut la acest show. Te-ai folosit de niște lucruri îngrozitoare care s-au întâmplat în ultimii ani. Ai arătat că aceasta este latura predominantă în tot ceea ce înseamnă lumea musulmană.

Lumea musulmană nu înseamnă așa ceva. Ai făcut un număr întreg pornind de la o percepție care nu este deloc comică, ci extrem de periculoasă. Ceea ce ai făcut tu este o mizerie și este foarte periculos. Eu consider că treaba asta nu ar trebui să fie difuzată deloc. Nu se poate să construiești totul pornind de la această premisă oribilă. Musulman nu înseamnă bombe. Mă duc să iau o pauză”, a afirmat Mihai Bendeac.

Recent, Mihai Bendeac a recunoscut că se luptă cu nişte probleme de sănătate care îl determină să se îndoiască de puterea divinităţii. Bendeac a declarat faptul că se confruntă cu depresia de mulţi ani şi a publicat un mesaj pe Facebook în care vorbeşte deschis despre opinia sa asupra religiei şi a credincioşilor români. Acesta nu se declară ateu însă el crede în puterea fiecăruia, în bunătate şi milă.

NEWS ALERT
Daca nu venea Revolutia, ar fi fost prapad. Planul dement al lui Ceausescu prin care Romania devenea camp de experimente
Instalează aplicația INFOALERT pentru a afla PRIMUL ultimele noutăți!Instaleaza aplicația INFOALERT din GOOGLE PLAY


loading...

Nu rata ȘTIREA ZILEI pe infoalert.ro

Prietenii tai deja au apreciat pagina noastra. DA SI TU UN LIKE AICI! Multumim!

Lasă un răspuns