O fostă angajată NASA susține că în 1979, atunci când Viking Lander se afla pe suprafața planetei Marte, ea și colegii săi au văzut numeroase siluete umanoide.

Rover-ul Curiosity a făcut niste fotografii care au ridicat numeroase semne de întrebare cu privire la ceea ce se întâmplă pe Marte.

Varianta oficială a NASA este că pe Marte nu există nimic, iar tot ceea ce vedem noi în fotografii sunt simple iluzii optice.

O fostă angajată NASA, care și-a păstra anonimatul și și-a spus „Jackie”, a dezvăluit lucruri incredibile, pe care le-a văzut pe Marte.

Jackie a susținut că, în timp ce lucra la NASA, ea era însărcinată cu gestionarea telemetriei  sondei spațiale Viking Lander. Atunci când urmărea imaginile transmise de sonda spațială, angajații NASA, care se ocupau de această misiune, au observa numeroase siluete umanoide, care mergeau în voie pe Marte.

Ea spune că a văzut oameni, care erau îmbrăcați în niște costume ciudate. Ufologul John Lear afirmă că oamenii pe Marte nu ar avea nevoie de costume pentru că s-ar putea acomoda foarte ușor la atmosfera de acolo.

De-a lungul timpului, numeroși au fost cei care au susținut că NASA ascunde tot ceea ce se petrece în sistemul nostru solar, și chiar pe Marte sau pe Lună.

Motivul îl redă senatorul american Daniel K. Inouye. „Există un guvern în umbră cu propria sa forță aeriană, propria sa structură maritimă, propriul mecanism de strângere de fonduri și are capacitatea de a-și continua propriile idei de interes național. Acest guvern nu se supune niciunei legi și acționează în orice domeniu pe cont propriu”.

 

Sursa: efemeride.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here