Un băiat de șase ani a redactat o scrisoare plină de scepticism către Moș Crăciun. Scrisese că viața acestuia este pustie și că Moșul nu are de unde să știe dacă a fost obraznic sau cuminte.

Mama copilului, Sarah McCammon, din Virginia, a postat duminică pe Twitter scrisoarea care a ajuns virală.

„Fac acest lucru pentru școală. Știu că lista ta cu copii obraznici este goală. Știu că lista ta cu copii cuminți este goală. Și viața ta este pustie. Nu știi problemele pe care le-am avut în viață. La revedere”, se menționează în scrisoare.

Băiatul menționează la sfârșitul scrisorii mesajul „love” (cu dragoste — n.r.), dar refuză să-și scrie numele, „semnând”: „Nu îți spun cum mă cheamă”.

Tatăl băiatului, reporter la postul național public de radio, a mărturisit că le-a spus mereu copiilor săi că Moș Crăciun este „o poveste amuzantă” și că darurile de Crăciun provin de la persoane reale.

I-am încurajat ca la școală să păstreze pentru ei adevărul despre Moș Crăciun”, a precizat mama copilului.

Fiului ei mai mic i s-a cerut însă la școală să scrie o scrisoare către Moș Crăciun. ”Așa că a făcut acest lucru”, a scris ea într-o postare pe Twitter.

„Fiul nostru este creativ și puțin precoce, așa că, știindu-i simțul umorului, ni s-a părut ilar”, a mărturisit McCammon.

Cu toate acestea, ea și soțul ei au fost curioși în privința „problemelor” menționate de băiatul lor.

„El a spus că se referea la fratele său mai mare — în mod specific, presupunem noi, la faptul că fratele lui îl bate frecvent la jocuri video”, a mai spus mama băiatului.

 

Sursa:a1.ro

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here