NEWS ALERT
Iată cum se aerisesc corect caloriferele! Vei face economie la incalzire iar instalația termică va da un randament maxim

Pe acea insulă, pescarii nord-coreeni au furat ca-n codru. Autoritățile japoneze au constatat lipsa mai multor obiecte necesare unui adăpost.

„Totul a fost luat, inclusiv balamalele ușilor și un buton de ușă, tot ce a fost făcut din metal a dispărut”, a spus Shusaku Yoshida, în vârstă de 67 de ani, îngrijitorul unui adăpost pentru pescarii locali.

„Două televizoare, trei frigidere, o mașină de spălat, un cuptor cu microunde, două seturi stereo, un DVD / CD player, un ferăstrău electric, o sobă, o motocicletă și un generator lipsesc” a povestit bătrânul pentru cei de la Fuji TV.

Panourile solare și păturile de la farul de pe insulă au dispărut si ele.

Autoritățile japoneze afirmă că jaful se datorează nord-coreenilor care au fost văzuți prima dată joia trecută la bordul unei ambarcațiuni descoperită în largul coastei insulei Hokkaido din apropierea orașului Matsumae.

În fiecare an, zeci de bărci nord-coreene ajung pe coastele nordice japoneze. Mai mult de 60 de persoane au fost descoperite numai în acest an.

Se crede că prezența lor poate fi legată de o campanie raportată de Coreea de Nord de a trimite pescarii în călătorii mai lungi pentru a satisface mandatele guvernului pentru capturi mai mari.

Sursa: news.sky.com

NEWS ALERT
Un șef din Poliția Capitalei despre modificările legilor justiției: „Va trebui să punem pedofilul față în față cu victima”
Instalează aplicația INFOALERT pentru a afla PRIMUL ultimele noutăți!Instaleaza aplicația INFOALERT din GOOGLE PLAY


loading...

Nu rata ȘTIREA ZILEI pe infoalert.ro

Prietenii tai deja au apreciat pagina noastra. DA SI TU UN LIKE AICI! Multumim!

Lasă un răspuns