Elevul de 16 ani care a lovit şi hărţuit profesoara de Cultură Civică de la Şcoala Poroschia din judeţul Teleorman, a fost reținut miercuri pentru 24 de ore cu propunerea de arestare preventivă. Joi, judecătorii au decis arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Potrivit ADEVAARUl.ro, Alin Valentin Păun, elevul de 16 ani de la şcoala gimnazială din comuna teleormăneană Poroschia, care apare în imaginile difuzate în presă drept cel mai agresiv cu profesoara de Cultură Civică va petrece 30 de zile după gratii, în arest preventiv.

Elevul a fost reţinut, miercuri, 6 decembrie pentru 24 de ore. Cercetările poliţiştilor care au deschis dosar penal pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice s-au extins pentru săvârşirea infracţiunii de lipsire de libertate.

După expirarea celor 24 de ore de reţinere, elevul s-a prezentat joi, 7 decembrie, în faţa judecătorilor de la Judecătoria Teleorman şi aceştia au dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Cazul profesoarei hărţuite de elevi la Şcoala Gimnazială Poroschia din Teleorman a ajuns în atenţia poliţiei, după ce oamenii legii s-au sesizat din oficiu, pentru că dascălul a refuzat să depună plângere penală împotriva elevilor.

“Având în vedere imaginile şi buletinele de ştiri prezentate pe canalele naţionale şi pe reţelele de socializare cu privire la faptul că în data de 28.11.2017, în timpul orei de educaţie civică de la clasa a VIII-a a Şcolii Gimnaziale din comuna Poroschia, trei elevi cu vârste cuprinse între 14 şi 16 ani, toţi din Poroschia, Teleorman,  au comis acte de violenţă fizică şi verbală asupra unei profesoare în vârstă de 40 ani din Smârdioasa, judeţul Teleorman căreia nu i-au permis să iasă din clasă la finalul orei de curs,  poliţiştii din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Alexandria s-au sesizat din oficiu şi au întocmit dosar penal în care se  efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de “tulburarea ordinii şi liniştii publice”, a informat Teodora Dragole, purtător de cuvânt al IPJ Teleorman.

https://www.youtube.com/watch?v=z9LgAl0U2B8

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here