Imagini surprinse cu camerele de luat vederi din staţia Costin Georgian FOTO Facebook/News Alert

Imagini surprinse de camerele de supraveghere din staţia de metrou Costin Georgian arată cum tânăra de 20 de ani împinsă în faţa metroului în după-amiaza zilei de marţi, 12 decembrie, s-a salvat de la moarte după o luptă dură cu atacatoarea, scrie Adevărul.

Magdalena Şerban, femeia de 36 de ani care a ucis o tânără de 25 de ani în staţia de metrou Dristor 1, în seara zilei de marţi, 12 decembrie, a încercat să omoare o altă tânără, cu câteva ore înainte, în staţia de metrou Costin Georgian.

„La data de 12.12.2017, în jurul orei 15:35, în timp ce se afla pe peronul staţiei de metrou Costin Georgian, inculpata a împins o persoană de sex feminin, spre liniile de metrou, cu intenţia vădită de a o arunca în faţa trenului care tocmai intra în staţie;  La data de 12.12.2017, în jurul orei 19:54, în timp ce se afla pe peronul staţiei de metrou Dristor 1, inculpata a împins o persoană de sex feminin spre liniile de metrou, iar după ce victima a căzut pe şine, în timp ce aceasta încerca să se agaţe de marginea peronului, a lovit-o în zona capului cu piciorul; urmare a acestor acţiuni victima a fost lovită de trenul ce intra în staţie şi a decedat ca urmare a leziunilor suferite”, informează Parchetul Capitalei.

Din imaginile surprinse de camerele video de supraveghere şi făcute publice de News Alert se poate observa cum tânăra care a scăpat cu viaţă la staţia Costin Georgian s-a luptat cu disperare. Atacatoarea a încercat de trei ori s-o împingă în faţa trenului care tocmai intra în staţie. Un călător în vârstă aflat pe peron, în imediata apropiere a locului în care a avut loc tentativa de crimă, s-a apropiat de locul cele două femei, moment în care atacatoarea a dispărut.

[fbvideo link=”https://www.facebook.com/1564493363803622/videos/1921810694738552/” width=”600″ height=”400″ onlyvideo=”1″]

Câteva ore mai târziu, chiar în timp ce prima tânără atacată dădea declaraţii la Poliţie, femeia de 36 de ani din Craiova o ucidea în staţia de metrou Dristor 1, după un atac identic, pe Alina Ciucu, o tânără de 25 de ani din localitatea doljeană Ostroveni.

Citeste mai mult: adev.ro/p0wyst

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here