Nici nu s-au stins ecourile crimei de la metroul din București, că o altă nenorocire s-a întâmplat la metrou. Nu în București, ci la Bruxelles, în stația de metrou Bockstael.

Doi fraţi din comuna suceveană Ipoteşti au fost implicați într-o altercație într-o stație de metrou din capitala Belgiei. Unul dintre ei a fost omorât, iar celălalt a ajuns în stare gravă la spital.

Doi români, care sunt gemeni, au fost implicaţi într-o altercaţie violentă produsă în staţia de metrou Bockstael din capitala Belgiei, Bruxelles. Unul dintre aceștia a decedat, în timp ce celălalt a ajuns în stare gravă la spital.

„O altercaţie violentă a avut loc noaptea trecută (n.r. – 10 decembrie a.c.), la ora 22.30, la staţia de metrou Bockstael din Bruxelles, în care au fost implicați 12 oameni, care s-au atacat reciproc cu cuţitele. Trei persoane au ajuns la spital, una dintre ele pierzându-şi viaţa. Acesta este un tânăr de 29 de ani, de naţionalitate română”, au spus jurnaliştii de la www.rtl.be.

Patru suspecţi au fost arestaţi preventiv pentru omor şi tentativa de omor. Aceştia urmau să fie prezentaţi în faţa judecătorilor. Cei doi răniți continuă să fie internaţi la spital, starea lor de sănătate fiind încă gravă, deşi medicii au reușit să-i stabilizeze.

Altercația a fost filmată parțial de către camerele video de la metrou, astfel că autorităţile belgiene continuă cercetările pentru a identifica toate persoanele implicate în altercaţie şi pentru a stabili gradul de participare a fiecăreia.

Citeste continuarea pe Adevarul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here