NEWS ALERT
Gravidă bătută de două tinere până a leşinat. Tânăra însărcinată a ajuns la spital

S-au promis salarii mari pentru bugetari, insa PSD nu a tinut cont de programul de guvernare asa ca mai nimeni nu stie cine si cat va primi cu adevarat. Exista totusi categorii de bugetari care vor primi mariri de salarii.

Camera Deputaţilor a decis miercuri majorarea salariilor mai multor categorii de personal din cluburile sportive universitare, Academia Oamenilor de Ştiinţă, Institutul Cultural Român, Secretariatul de Stat pentru Culte, Ministerul Muncii, Curtea de Conturi, adoptând, în acest sens, OUG 62/2017 cu mai multe amendamente.

Ordonanţa prevede stabilirea salariilor lunare ale funcţionarilor publici cu statut special din sistemul administraţiei penitenciare care nu au beneficiat de aplicarea majorărilor prevăzute de Legea nr. 152/2017.

Comisia pentru muncă a Camerei Deputaţilor a propus, însă, majorarea şi a salariilor altor categorii de personal, având în vedere faptul că salariile de bază ale acestei categorii de personal se situează la un nivel foarte scăzut faţă de alte categorii de personal cu atribuţii similare, aceste amendamente fiind aprobate de plen, scrie Agerpres.ro.

sursa realitatea.net

Cel mai citit articol de astăzi

NEWS ALERT
Veste proasta pentru soferi. Rovinieta se scumpeste cu 85%. Iata cine va plati mai mult si care vor fi tarifele
Instalează aplicația INFOALERT pentru a afla PRIMUL ultimele noutăți!Instaleaza aplicația INFOALERT din GOOGLE PLAY


loading...

ATENȚIE!!!!

Doctorii morți nu mint. NICIUN medic din lumea asta nu o să-ți spună aceste lucruri. AICI sunt toate detaliile 


Prietenii tai deja au apreciat pagina noastra. DA SI TU UN LIKE AICI! Multumim!

Lasă un răspuns