NEWS ALERT
Veste proasta pentru soferi. Rovinieta se scumpeste cu 85%. Iata cine va plati mai mult si care vor fi tarifele

Daramata dupa moartea mamei sale, o femeie a decis sa mentina vie amintirea acesteia in sanul familiei, apeland la un procedeu gastronomic inedit.

Femeia de 41 de ani spune că este primul Crăciun pe care îl petrece fără mama ei, iar dorul e prea puternic.

Aşa că femeia a decis, potrivit Mirror, să condimenteze felurile de mâncare, inclusiv curcanul şi budinca, cu cenuşa femeii care a murit în mai, în urma unei infecţii respiratorii. Debra spune că a luptat cu depresia, dar dorul de mama sa a împins-o la o decizie bizară: să mănânce resturile incinerate ale femeii. „La început le ţineam într-o pungă sigilată, cu care dormeam în pat. Dar nu simţeam că e aproape de mine. Apoi am avut un impuls: am deschis punga, mi-am lins degetele şi le-am băgat înăuntru. Nici nu ştiam ce fac când am gustat cenuşa. Gustul m-a calmat pentru prima dată de la moartea mamei mele”.

Pentru că dorinţa de a mânca cenuşa mamei ei e din ce în ce mai puternică, Debra a decis ca la masa de Crăciun să condimenteze toate preparatele cu acest condiment, “ca să o aibă aproape”. Iar logodnicul ei a spus că îi susţine decizia.

sursa click.ro

Cel mai citit articol de astăzi

NEWS ALERT
Ce perversa e moartea! Un tanar din Mehedinti si-a calcat prietenii cu masina, dupa ce tocmai bause cu ei
Instalează aplicația INFOALERT pentru a afla PRIMUL ultimele noutăți!Instaleaza aplicația INFOALERT din GOOGLE PLAY


loading...

ATENȚIE!!!!

Doctorii morți nu mint. NICIUN medic din lumea asta nu o să-ți spună aceste lucruri. AICI sunt toate detaliile 


Prietenii tai deja au apreciat pagina noastra. DA SI TU UN LIKE AICI! Multumim!

Lasă un răspuns