O familie din Cluj a plecat cu porcul în geamantan, la propriu. Oamenii voiau să ajungă în Spania la cei doi copii care lucrează acolo.

Angajaţii aeroportului Cluj au avut parte de o situaţie inedită. Valizele unei familii erau pline ochi cu şuncă, caltaboşi şi cârnaţi. Două bagaje de aproape 70 de kilograme, peste limita admisă. Aşa că mai multe şiruri de cârnaţi au rămas în România. „Pune înapoi un pic, un cârnat. E bine acum. Cârnaţi, slănină, caltaboşi, jumări, untură. Am tăiat porcul, am acolo doi copii şi trei nepoţi. Stau vara la ţară la 76 de ani muncesc să pot să le dau şi lor. Astea toate îs eco”, spun oamenii, citaţi de ştirileprotv.

Aceste imagini au devenit o obişnuinţă în această perioadă. La cele mai multe companii aeriene bagajele de mână nu trebuie să depăşească greutatea de 10 kilograme. Aici puteţi pune hainele, maxim 100 de ml de lichide şi alte produse solide cum ar fi în această perioadă cârnaţii. De preferat ar fi ca preparatele tradiţionale să fie puse în cală şi tot acolo veţi pune şi băuturile spirtoase. Atenţie la zacuscă. Evitaţi să o luaţi în bagajul de mână ca să nu rămâneţi fără ea. Specialiştii în legislaţia aviatică spun că anumite companii ar putea chiar să vă interzică să veniţi cu produse alimentare la bord.

Citeşte mai mult pe stirileprotv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here