NEWS ALERT
Gravidă bătută de două tinere până a leşinat. Tânăra însărcinată a ajuns la spital

Președintele executiv al Partidului Social Democrat, Nicolae Bădălău susține că românii ar putea fi chemați la un referendum național, în care ar putea fi întrebați dacă vor republică sau monarhie.

Potrivit acestuia, așa cum s-a discutat despre referendumul pentru familia tradițională, la fel poate fi pusă în discuția și trecerea la monarhie.

”Totul este posibil, atâta timp cât facem un referendum cu familia tradițională, putem pune și o întrebare legată de monarhie”, a declarat președintele executiv al PSD.

Potrivit lui Nicolae Bădălău, în PSD există mulți simpatizanți ai monarhiei.

”Sunt convins că și în PSD sunt extrem de mulți simpatizanți ai regalității. PSD e un partid mare și în interior sunt foarte multe păreri, asta nu înseamnă că vorbim în numele partidului. Eu simpatizez partea cu monarhia, văzând dezoltarea economică a țărilor unde există monarhie. Asta nu înseamnă că dacă domnul Nicolicea a avut o opinie la un moment dat o are și partidul”, a spus Bădălău, întrebat despre intenția parlamentarului Eugen Nicolicea, în 1994, de a-l declara pe Regele Mihai I ”persona non grata”.

Premierul Mihai Tudose a reacționat la ideea președintelui PSD, Nicolae Bădălău și a spus că nu suține ideea unui referendum privind morahia: „Nu sunt monarhist!”

sursa antena 3

Cel mai citit articol de astăzi

NEWS ALERT
Delir total in strada cu un preot beat mort. Ce le spune politistilor care l-au prins dupa o urmarire ca-n filme - video
Instalează aplicația INFOALERT pentru a afla PRIMUL ultimele noutăți!Instaleaza aplicația INFOALERT din GOOGLE PLAY


loading...

ATENȚIE!!!!

Doctorii morți nu mint. NICIUN medic din lumea asta nu o să-ți spună aceste lucruri. AICI sunt toate detaliile 


Prietenii tai deja au apreciat pagina noastra. DA SI TU UN LIKE AICI! Multumim!

Lasă un răspuns