Un doctor in psihiatrie si neurologie afirmă ca exista un punct al corpului pe care dacă il atingi te poți vindeca. Este numit Poarta Raiului.

Punctul se afla in partea superioara a urechii, in adâncitura cartilajului. Medicul Mark Sandomirsky le arată pacienților săi cum sa activeze acest punct energetic pentru a scăpa de stres si de depresie.

Terapia prin care te poti vindeca atingand acest punct sensibil denumit POARTA RAIULUI se numeste psiho-reflexologie.

Acest punct este folosit pentru vindecarea spirituala si nu numai. Dica atingi cu finețe locul recunoscut ca POARTA RAIULUI, reușești sa atragi o energie celesta in tot corpul. Shen Men (poarta raiului in chineza) energizeaza celulele din tot corpul.

Acest punct de acupunctura elimina durerea din orice parte a corpului, susțin asiaticii. Pentru a-l activa, poți folosi un bețișor de urechi. Apasă acest punct sau masează-l ușor cu degetele.

In tot acest timp respirați profund. Când inspiri, uita-te in partea stânga, iar când expiri in partea dreapta. Vei observa cum mușchii tai se relaxează imediat. Masează punctul magic de fiecare data înainte sa mergi la culcare.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here