NEWS ALERT
Petiţie online pentru susţinerea şefei DNA. 8.000 de persoane au semnat deja: „Domnule Iohannis...."

Violul şi abuzurile sexuale reprezintă o realitate a lumii contemporane, mai ales în zonele sărace ale lumii. O tânără din India a inventat o pereche de chiloţi care protejează femeile de agresiunile sexuale. Aceştia sunt dotaţi cu GPS, cameră video şi un lacăt.

Potrivit Daily Mail, Seenu Kumari, care s-a născut într-o familie săracă din Farrukhabad, a cheltuit mai puţin de 50 de lire sterline pe materialele şi componentele necesare pentru crearea dispozitivului.

Aceşti chiloţi sunt realizaţi dintr-un material care nu poate fi rupt sau tăiat, iar camera video cu care sunt echipaţi înregistrează faţa atacatorului. Mai mult, la apăsarea unui buton SOS, sistemul GPS trimite automat o alertă către poliţie cu coordonatele geografice ale utilizatoarei, iar lacătul se încuie.

NEWS ALERT
Senatul Romaniei a decis. Romanii vor beneficia de inca o zi libera acordata prin lege

Potrivit tinerei, o femeie nu trebuie să poarte aceşti chiloţi zi de zi, ci doar atunci când merge în locuri periculoase.

Prototipul a fost trimis Fundaţiei Naţionale pentru Inovaţie din India pentru a fi brevetat. Kumari speră acum să găsească o companie interesată de proiectul ei, care să producă produsul în serie. Aceasta nu este prima invenţie de acest fel. În 2013 s-a inventat, tot în India, lenjeria intimă anti-viol, cu electroşocuri şi alarmă GPS. Acest model, produs în serie, a salvat deja mai multe femei din situaţii în care au fost agresate sexual.

Sursa: go4it.ro

Cel mai citit articol de astăzi

loading...
Loading...

ATENȚIE!!!!

Doctorii morți nu mint. NICIUN medic din lumea asta nu o să-ți spună aceste lucruri. AICI sunt toate detaliile 


Prietenii tai deja au apreciat pagina noastra. DA SI TU UN LIKE AICI! Multumim!

Lasă un răspuns