A făcut peste 100 de operaţii şi încă nu se opreşte, deşi viaţa îi este pusă în pericol. Acum câţiva ani i-a căzut nasul din cauza repetatelor intervenţii chirurgicale, pomeţii din silicon i-au luat-o la vale şi a suferit nenumărate infecţii din cauza condiţiilor neigienice în care s-a operat. Recent, şi-a extirpat patru coaste, riscând ca plămânii să-i cedeze. Cu toate astea Rodrigo Alves vrea să devină Păpuşoiul Ken.

De mai bine de patru luni bate la uşa tuturor clinicilor de înfrumuseţare din toată lumea şi a fost refuzat de fiecare dată. De ce? Toţi doctorii i-au spus că extirparea a patru coaste îi poate fi fatală lui Rodrigo Alves. Cu toatea astea britanicul cu origini braziliene este neoprit în demersul său.

Recent, şi-a văzut visul cu ochii. Un doctor a acceptat să îi scoată coastele dacă îl plăteşte cu 32.000 de dolari şi semnează un document prin care acceptă să nu îi reproşeze niciodată medicului efectele secundare ale operaţiei. Supranumit „Păpuşa umană”, Rodrigo Alves a început să se înfrumuseţeze încă din 2004. A făcut până acum 103 intervenţii chirurgicale şi are la activ peste 1.000 de proceduri de înfrumuseţare aplicate pe întreg corpul (botox, injecţii cu hialuronic, extensii de păr, implant de păr etc ). Cel care a acceptat să îl opereze pe Alves a fost doctorul Michael K. Obeng din Los Angeles, SUA.

Medicul a acceptat ca Alves să se filmeze în timpul procedurii medicale şi să posteze pe pagina lui de Instagram întreaga intervenţie. Teama doctorului este că plămânii „păpuşelului” vor ceda în momentul în care nu vor mai fi protejaţi de cutia toracică. În plus, absenţa celor patru coaste extirpate îl vor face pe Alves dependent de liposucţii abdominale, pentru că tânărul are tendinţa de a mânca peste măsură şi nu face sport… de lene.

Rodrigo Alves şi-a fotografiat cele patru coaste extirpate şi le-a pus pe Instagram. Foto: The Sun

Până în prezent a cheltuit peste 700.000 de dolari pe trupul său şi are la activ 60 de intervenţii invazive asupra scheletului (nas, mandibulă, pomeţi, frunte, maxilar etc).

Iniţial, Alves a vrut să îşi scoată şase coaste, dar medicii nici nu au vrut să audă pentru că… trupul său ar fi colapsat în momentul în care ar fi încercat să facă primii paşi.

Rodrigo Alves părăsind clinica după intervenţia chirurgicală de extirpare a coastelor. Foto: The Sun

„Este un moment important al vieţii mele: între ianuarie 2018 şi vara lui 2018 mă voi transforma într-un model fitness. Veţi avea parte de o surpriză”, a scris păpuşelul pe pagina lui de Internet. El a devenit celebru la nivel mondial, a fost invitat la 56 de emisiuni televizate şi a ajuns să aibă un onorariu de participare la evenimente de peste 100.000 de dolari.

Surse: thesun.co.uk; click.ro

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here