NEWS ALERT
Masacru în PARCURILE NAŢIONALE din România. Tot mai mulţi români semnează PETIŢIA pentru protejarea lor. Distribuiţi să afle toată lumea!

Multe persoane au constatat că uneori sunt apelate pe telefoanele mobile si pe ecrane le apare număr necunoscut. Cei care suna folosind aceasta „optiune“ pot fi depistați.

Postul BBC informează că aplicatia Truecaller te ajuta sa scapi de apeluri necunoscute, ba chiar poti afla telefoanele unor persoane pe care le cunoști si sunt in baza de date a aplicației.

Odată descărcată aplicația Truecaller, contactele iti vor fi disponibile online. Atunci când vei primi un apel de la un număr necunoscut vei afla cine este persoana.

Aplicatia este gratuită și se bucura de mare cautare.  Poate fi descărcată pentru iPhone, Android sau Windows Phone, cu un click pe oricare dintre platforme. Există aceeași bază de date și online la adresa Truecaller.com.

NEWS ALERT
Revoluţia fiscală ar putea închide cabinetele medicilor de familie: „Guvernanţii nu vor să audă şi să înţeleagă. Parcă vorbim în pustiu!”

Citește mai multe pe: eskape.ro

Cel mai citit articol de astăzi

loading...
Loading...

ATENȚIE!!!!

Doctorii morți nu mint. NICIUN medic din lumea asta nu o să-ți spună aceste lucruri. AICI sunt toate detaliile 


Prietenii tai deja au apreciat pagina noastra. DA SI TU UN LIKE AICI! Multumim!

Lasă un răspuns