NEWS ALERT
Revoluţia fiscală ar putea închide cabinetele medicilor de familie: „Guvernanţii nu vor să audă şi să înţeleagă. Parcă vorbim în pustiu!”

Acuzații extrem de grave la un liceu din localitatea sibiană Copșa Mică. Un profesor de religie, care este și preot, e acuzat de părinții unei eleve că s-a masturbat la școală, chiar în timpul unei ore. Eleva susține că l-a filmat chiar în momentul în care făcea aceste gesturi obscene.

Mama fetei este decisă să depună plângere la Poliție și spune că este decisă să nu își mai lase fata la școală până când nu va pleca acel profesor. Dascălul a fost filmat de una dintre eleve, care, ulterior, a arătat imaginile şi dirigintei. În mod şocant, aceasta nu a anunţat conducerea şcolii, ci chiar le-a recomandat părinţilor care aflaseră despre incident să nu spună nimic şi să lase lucrurile aşa.

„Copila a avut ore cu domnul profesor. Ea a fost la ore, nu a fost atentă la ce s-a întâmplat. O colegă a filmat și când au ieșit în pauză, a trimis la câteva colege filmarea. Eu i-am controlat telefonul și am văzut filmarea. Sunt pregătită să pun o plângere.

Am fost sunată de doamna diriginta și a zis să lăsăm așa și să nu spunem nimic. A spus o colegă că nu spune că îi e frică. A zis că poate o dă afară din școală. Nu vreau să fiu călcată în picioare, nu e normal”, a declarat mama unei eleve, la Antena 3.

NEWS ALERT
Fetiţă dezbrăcată de paznicii unui supermarket Profi, sub privirile clienţilor! Mama: „Copilul meu plânge de nu se mai opreşte”

Profesorul a demisionat din funcție, după ce ministrul Educației, Liviu Pop, i-a cerut public acest lucru.

„Discutăm de un preot care e și profesor. S-a deschis o anchetă la nivelul unității școlare. E adevărat, profesorul preda acolo, este titular de aproape 15 ani. Am discutat cu Biserica, am văzut și reația doamnei diriginte. Doamna dirigintă nu a informat nici conducerea școlii, nici conducerea Inspectoratului. Preotului îi cer demisia din învățământ”, a declarat Liviu Pop.

Preotul, paroh la Biserica ‘Sfânta Treime’ din Mediaş, a fost filmat de o elevă a liceului „Nicolae Teclu” din Copşa Mică, în timp ce se masturba în timpul orei de religie.

Cel mai citit articol de astăzi

loading...
Loading...

ATENȚIE!!!!

Doctorii morți nu mint. NICIUN medic din lumea asta nu o să-ți spună aceste lucruri. AICI sunt toate detaliile 


Prietenii tai deja au apreciat pagina noastra. DA SI TU UN LIKE AICI! Multumim!

Lasă un răspuns