NEWS ALERT
Romania FIERBE din nou. Noi proteste de amploare in aceasta seara

Protestele de la Piața Universității au fost acoperite de toate posturile de știri, încă din jurul orei 18.00. Toate canalele dau în direct de la manifestații – Antena 3, România TV, Realitatea TV, B1 și Digi 24.

Toate canalele de știri relatează ce se întâmplă în piață, unde au avut loc inclusiv ciocniri între o parte dintre protestatari și forțele de ordine, iar sute de manifestanți nu au fost lăsați să iasă din Pasajul Universității.

Postul public TVR 1, canal cu profil de „actualități”, nu a întrerup emisia pentru evenimentele din piață. La ora la care protestatarii au spart bariera de jandarmi, iar evenimentele s-au aprins, pe postul public era un documentar despre caviar, în emisiunea Exclusiv în România. Din informațiile Paginademedia.ro, postul public are însă reporteri trimiși la fața locului.

Nici după Exclusiv în România, când în piață erau aproximativ 12.000 de oameni, TVR 1 nu a dat în direct, ci a intrat cu Promo-uri și Publicitate. Apoi a intrat Teleenciclopedia.

NEWS ALERT
Avertismentul specialiştilor: un nou tip de ÎNŞELĂTORIE circulă pe Facebook! Ţinta sunt utilizatorii ROMȂNI

19.00. Pro TV și Antena 1 deschid cu protestele. TVR 1 încă nu „vede” protestele. Este Teleenciclopedia și, de la 19.00, a început să curgă, în viteză, un crawl cu informații. Pe TVR 2 a intrat în direct, la Telejurnal, Adelin Petrișor.

De notat, ca de obicei, România TV. Imaginea este împărțită în două, cu protestele și cu Andreea Crețulescu în studio. Burtierele anunță, ca și altădată când au fost proteste, un subiect „incendiar”: Pensiile. Totul despre pensionarea anticipată, Cum se face recalcularea tuturor pensiilor, Cine a distrus arhivele de la pensii.

sursa paginademedia.ro

Cel mai citit articol de astăzi

loading...
Loading...

ATENȚIE!!!!

Doctorii morți nu mint. NICIUN medic din lumea asta nu o să-ți spună aceste lucruri. AICI sunt toate detaliile 


Prietenii tai deja au apreciat pagina noastra. DA SI TU UN LIKE AICI! Multumim!

Lasă un răspuns