1 milion de copii strânși pentru PACE. Pe PLANETA se întâmplă și lucruri minunate, dar la știri poate n-o să le vezi niciodată

Trebuie să ne bucurăm pentru că pe această planetă se întâmplă și lucruri minunate, speranța vine de la copii și oameni cu aspirații înalte.

0

În fiecare an, un eveniment numit V-Star Change The World organizat de fundația Dhammakaya Foundation, adună copii la un templu budist din Tailanda pentru o zi de meditație. Templul Phra Shammakaya a ajuns să găzduiască peste 1 milion de copii care pentru o zi meditează pentru o lume mai bună.

Ați auzit de așa ceva până acum? Poate vă întrebați de ce ar folosi acești copii meditația! Pentru a schimba ceva, o minte pozitivă are nevoie de acțiune și meditație. Calitatea gândurilor și energiei opținute prin meditație se va manifesta în calitatea acțiunii.

În România nu putem aduna 100.000 de oameni cu școală pentru o manifestație organizată pentru a înlătura corupția. Este clar că românii au o problemă de mentalitate.

Cum ai putea să-i explici despre meditație, calitatea gândurilor și emoțiilor spirituale unui enoriaș care pupă toate crucile și icoanele dintr-o incintă, unde nici măcar un cerșetor nu-și găsește locul.

Suntem fiinte create din iubire si lumina, asa ca daca vom produce mai multa lumina interioara, vom ajunge sa ii luminam si pe cei din jurul nostru. Ca fiinte, ne putem conecta unii cu altii in moduri in care foarte putini inteleg. Ceea ce oferim este si ceea ce primim, atat de simplu este totul.

Surse selective: blogoteca.eu, pentrusuflet.com

Foarte interesant și..  Experiment! Ce preferă animalele: un știulete de porumb modificat genetic sau unul normal?

Te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un LIKE mai jos:

Articolul precedentSigur ai această adâncitură deasupra buzei! Puțini știu ce rol are. Cercetătorii ne explică
Articolul următorUn adevăr CRUNT despre ceea ce a făcut ILIESCU la Revoluție, în secret cu rușii – Document ce trebuia distrus