Connect with us

Din lume

3 locuri bântuite din București unde sigur nu ai curaj să te avânți!

Published

on

România este mereu surprinzătoare și legendele te lasă uneori fără cuvinte! Totuși, puțini sunt cei care știu că Bucureștiul, dincolo de numeroasele sale frumuseți, ascunde și multe legende ce îți dau fiori!

Ai avea vreodată curajul să te avânți într-un loc despre care lumea spune că ar fi bântuit? Ai putea să mergi undeva unde se zice că s-ar petrece lucruri paranormale? Iată o listă cu cele mai bizare locuri din București. Ai curaj să le vizitezi?

  1. Orfelinatul bântuit din Centrul Vechi

Sunt mult voci care vorbesc despre faptul că în Centrul Vechi ar fi fost cândva un orfelinat ce a adăpostit nici mai mult nici mai puțin de 203 suflete amărâte. Responsabil cu această clădire ar fi fost Stavarache Hagi-Orman, un om extrem de rău la suflet, care avea o pasiune sinistră de-a înfometa copii pentru a le „savura” strigătele disperate de foame și de sete.

Se spune că micuții morți de foame nu și-au mai găsit liniștea și încă mai bântuie construcția de pe Strada Franceză numărul 13-14. Uneori, se pare că trecătorii aud la miezul nopții voci de copii ce țipă după apă sau după hrană. Asta da legendă!

Și cum niciun fum nu se naște fără foc, ce este mit și ce este adevăr din această terifiantă legendă bucureșteană? Rămâne de verificat.

         2.Fantomele din Casa Poporului

O altă legendă misterioasă ce circulă prin București este cea care vorbește despre fantomele din Casa Poporului. Cea mai mare clădire ca suprafață din România impresionează și prin poveștile sale, nu doar prin opulență!

Totul a început prin 1980, atunci când a luat naștere cel mai mare șantier din România. Aici, mai bine de 25.000 de oameni au muncit, oră de oră, pentru a duce proiectul la capăt cât mai repede posibil. Dictatorul nu trebuia dezamăgit. De aici a luat naștere și legenda potrivit căreia oameni au fost zidiți de vii în pereții Casei Poporului.

E lesne de înțeles faptul că, la o asemenea construcție, accidentele erau de-a dreptul inevitabile. Mai bine de 15 muncitori și-au pierdut viața.

Așa au luat naștere și legendele despre stafii ce bântuie la miezul nopții Casa Poporului, declanșând alarme, fluierând, rupând sigilii și făcând tot felul de zgomote înfiorătoare.

În presă a tot circulat declarația lui Ion Bârlădeanu, un artist de renume ce și-a pus amprenta pe această impresionantă clădire.

Doi ani am lucrat acolo, ca paznic. Când a venit tovarășul Nicolae Ceausescu, eu l-am văzut de o sută de ori, nu i-a plăcut un zid, el dădea din mâini așa, a zis să fie dărâmat. Atunci au dat de o haină kaki în zid, apoi au dat de omul mort. El băgase vreo trei oameni în pușcărie, era cu trei trese, sergent major. Nu știu de alții, dar au murit mulți acolo” ne-a spus artistul Ion Bârlădeanu.

          3.Stafia din Hotel Cișmigiu

O altă legendă ce dă fiori bucureștenilor este cea a Hotelului Cișmigiu. Se spune că prin că prin 1990, o elevă ar fi căzut în puțul liftului. După o agonie cruntă de trei ore, aceasta ar fin murit. Totuși, spiritul ei nu a părăsit niciodată hotelul, ci a continuat să bântuie pe aici.

Vocile se spun că uneori se aud strigăte și gemete din puțul liftului. Alții sunt de părere că ar fi văzut silueta elevei apărând ca prin minune și bântuind coridoarele celebrului hotel.

Tu unde ai avea curaj să te avânți?

Sursa: zenivers.ro

Loading...
Adaugă un comentariu

Lasă un răspuns

Din lume

„Cancerul este produs de un parazit! Află în ce condiții se dobândește boala!” Afirmația unui celebru chimist român răstoarnă toate teoriile medicale de pană acum

Published

on

Această extraordinară afirmaţie îi aparţine unui veteran al produselor de sănătate din România, şi ne referim aici la inginer chimist Ştefan Manea, aflat de decenii în slujba produselor naturale româneşti.

El se alătură cercetătorilor care susţin că această boală, cea mai temută la acest moment şi în cea mai mare creştere, are cauze până acum complet ignorate! Prin urmare cancerul de colon nu este rezultatul unei diete sărace în fibre, după cum cel pulmonar nu are legătură cu fumatul, iar cancerul pancreatic nu e neapărat efect al consumului de alcool.

Da, pot fi consideraţi factori favorizanţi, dar ei nu reprezintă cauza! Întrucât afirmaţia este, la o primă auzire, şocantă, stau de vorbă cu inginer-chimist Ştefan Manea, proprietarul uneia dintre cele mai mari companii de produse de sănătate din România,  pe care-l rog să detalieze pe înţelesul tuturor.

Acesta ne dezvăluie lucruri uluitoare, care necesită un grad ridicat de receptivitate, întrucât contrazic ceea ce este deja acreditat despre această boală: ’’În prezent, specia umană este infestată masiv cu paraziţi. Într-adevăr, aceştia au făcut dintotdeauna casă bună cu gazdele lor, oamenii, dar aici vorbim de unul cu totul special, numit ’’trematodul intestinal uman’’. Dacă acesta este distrus,  evoluţia cancerului se va opri imediat!’’

Ascult cu interes vorbele lui şi evaluez toate cauzele despre care se ştie că duc la cancer, inclusiv cele de ordin genetic. Îi adresez o întrebare scurtă la care aştept un răspuns cât se poate de detaliat şi lămuritor. Îl obţin: Cum poate trematodul, un banal vierme intestinal să ducă la cancer? În aceste condiţii, cum rămâne cu teoria că factorii genetici predispun?

‘’Pentru a înţelege mai bine cancerul trebuie să înţelegem lucrurile importante despre parazitul care îl produce, îmi răspunde Ştefan Manea. Trematodul este un parazit intestinal plat care este studiat încă din anul 1925.  De obicei, acesta trăieşte în intestine unde nu produce foarte multe daune, poate colită sau sindromul intestinului iritabil, cel mult.

La acest nivel  îl putem considera inofensiv, pentru că deşi fabrică milioane de ouă în corpul nostru, le eliminăm prin intermediul tranzitului intestinal. Numai că unii dintre noi suferim însă de mici leziuni ale intestinului care permit acestor ouă microscopice să fie atrase în circuitul sanguin. Atunci când invadează un organ ca uterul sau rinichiul provoacă daune extrem de mari, iar dacă se localizează în ficat produce cancer!

Ceea ce face ca lucrurile să fie interesante este faptul că se localizează doar în ficatul anumitor persoane – punctează Ştefan Manea – se pare că numai pacienţii care au în organism alcool izopropilic dezvoltă cancerul! În urma cercetărilor efectuate şi a încercărilor de a se stabili numitorul comun al bolnavilor de cancer, s-a constat că pacienţii care au cancer au în ficat atât parazitul trematod cât şi alcool izopropilic.

Cât despre factorii genetici despre care m-aţi întrebat, aici se întâmplă ceva foarte interesant… Nu neg caracterul predispozant al acestora, dar ceea ce determină ca fiul sau fiica să facă acelaşi tip de cancer ca mama sau tatăl, este faptul că aceştia moştenesc şi aplică în vieţile lor exact aceleaşi tipare de a se alimenta, de a gândi, de a rezolva situaţiile vieţii, care duc la instaurarea aceluiaşi tip de patologie.

Este o discuţie largă aici pe care o putem relua altădată. În articolul de faţă să acordăm întreaga noastră atenţie parazitului trematod care provoacă instalarea cancerului în prezenta alcoolului izopropilic, pentru a-i lămuri pe deplin pe cititorii noştri. ’’ Ce este de fapt alcoolul izopropilic, şi cum ajunge din natură în organismul nostru?

Îmi răspunde Ştefan Manea: ‘’Alcoolul izpropilic este un antiseptic folosit la ora actuală pe scară largă! Pentru că mulţi comercianţi nu au prins de veste că acestă substanţă este vinovată, în anumite condiţii, de producerea cancerului, îl vom găsi fără probleme pe cam toate etichetele! Şi nu vă gândiţi că îl găsiţi numai în produse cosmetice! Nici vorbă! Îl putem identifica într-o sumedenie de produse pe care le aducem în casele şi în farfuriile noastre.

El se regăseşte în hrană noastră cea de toate zilele,  în multe dintre cerealele pe care le mâncăm cu lapte dimineaţa, majoritatea surselor provenind din arome şi coloranţi care sunt extrase cu ajutorul acestor solvenţi.  Verificaţi etichetele produselor şi vedeţi dacă au cuvântul ‘’propanol’’ sau ‘’isopropanol’’. Nu le cumpăraţi pe acestea! De fapt,  nu folosiţi nici un  produs care conţine vreo substanţă în care apare cuvântul ‘’prop’’ în lista de ingrediente.

Pentru a face asta pe deplin convins, aminteşte-ţi că 100% dintre pacienţii cu cancer au alcool izopropilic acumulat în ficat şi în ţesuturile canceroase!’’, avertizează Ştefan Manea. Cum poate fi transmis acest parazit şi cine este mai expus? ‘

’Tremadodele se pot vedea chiar şi la un microscop de putere redusă şi se găsesc în toate fluidele, în laptele matern, salivă, urină, spermă. Deci poate fi transmis prin sărut, alăptare sau pe cale sexuală. Revin cu observaţia care trebuie neapărat reţinută, că un cancer se va dezvolta în organismul unei persoane infectate numai dacă în corpul său s-a acumulat alcoolul  izopropilic despre care am vorbit anterior’’ – ne lămureşte Ştefan Manea.

Pacientul bolnav de cancer se poate recupera? Da – răspunde Ştefan Manea. Distrugerea tuturor paraziţilor şi a stadiilor lor larvare şi înlăturarea alcoolului izopropilic din viaţa pacienţilor duce la o recuperare remarcabilă, în mai puţin de o săptămână! Vă spun că am putea eradica această boală nenorocită, dacă vom îndepărta trematodele din hrana animalelor de companie, le vom deparazita riguros, vom monitoriza alimentele de origine animală, hrana pentru animale şi toate produsele folosite pentru uz uman, pentru a depista aceşti solvenţi. În fiecare dintre noi, în fiecare clipă, există un anumit număr de celule canceroase.

Aceastea sunt atacate de sistemul nostru imunitar, şi permit bolii să evolueze sau nu. Vestea bună este că putem lucra la capacitatea de apărare a sistemului imunitar, a noastră şi a copiilor noştri, utilizând o serie de alimente şi substanţe de o valoare excepţională, care se află la îndemâna noastră! Trebuie doar să avem o vigilenţă  mai ridicată’’, accentuează inginer chimist Ştefan Manea.

Pentru a afla mai multe lucruri despre acestea şi pentru întrucât cancerul este un subiect inepuizabil, am smuls de la diplomat/inginer/chimist Ştefan Manea, promisiunea că vom reveni cu interviuri succesive pe această temă, sub forma unui serial. Am obţinut acordul său plin de gentileţe,  fapt pentru care îi mulţumim!

Notă: după încheierea acestui interviu, am mers acasă şi am verificat toate produsele din baie, bucătărie, sertarul cu medicamente, etc. Am gasit cuvântul ‘’prop’’ în lista de ingrediente a nenumărate produse precum spumă de ras, after-shave, apă de gură, loţiune de corp, fixative, ceară de păr, parfumuri, creme de uz medicinal, dar şi în produsele alimentare precum: îngheţată, băuturi răcoritoare, gumă de mestecat, creme de prăjituri, sos de salată, smântână, etc.

Rezultatul m-a îngrozit! Gradul nostru de expunere este uriaş… Ne-am facut vieţile mai comode, dar plătim cu sănătatea şi chiar cu viaţa!

Fă şi tu acelaşi test! Te va pune pe gânduri!

Sursa: adevarul.ro

Loading...
Citește mai departe>>

Ultimele articole

Alte recomandari

loading...

Facebook

Cele mai citite articole din ultima săptămână

*** Infoalert.ro este un site ce cuprinde articole de presă preluate din diverse surse interne și externe. Majoritatea articolelor conțin link-uri către sursa lor originală, diverse site-uri informative din Romania sau de peste hotare.*** ***


Vă stăm oricând la dispoziție cu întrebări și sugestii la contact@infoalert.ro sau lăsându-ne un mesaj pe pagina noastră de Facebook
Copyright © 2018 *INFOALERT.RO * Unele drepturi rezervate***