4 LEI CHIRIE pentru o garsonieră şi 6 LEI pentru un apartament într-un oraş din România - Infoalert.ro
Connect with us

INFO ȘTIRI

4 LEI CHIRIE pentru o garsonieră şi 6 LEI pentru un apartament într-un oraş din România

Published

on

RECOMANDARE
Mănâncă mai multă slănină dacă ești fumător! Uite ce efect are acest aliment asupra plămânilor

În România există cetăţeni care, în 2017, stau cu chirie în apartamente de stat pentru care plătesc sume derizorii. Aceştia afirmă că plătesc atât de puţin pentru că nu au alte venituri decât alocaţiile copiilor.

Autorităţile locale din Botoşani au început să verifice documentele locatarilor din ANL, care, după ultimele modificări legislative au ajuns să plătească chirii de 4 lei pentru o garsonieră şi de 6 lei pentru un apartament cu două camere, susţinând că nu au alte venituri decât alocaţiile copiilor.

Douăzeci şi unul dintre cei 631 de chiriaşi ANL ai Primăriei Botoşani, plătesc chirii de 4 lei după modificările legislative din luna august, autorităţile locale având îndoieli asupra corectitudinii declaraţiilor depuse de aceştia.

Conform reprezentanţilor societăţii Locativa, care gestionează fondul locativ al municipiului Botoşani, sunt făcute verificări prin sondaj, iar în cazul în care vor fi depistate probleme, cei vinovaţi vor fi traşi la răspundere.

Citeşte continuarea pe www.mediafax.ro

loading...
Adaugă un comentariu

Lasă un răspuns

Agricultura si economie

O afacere ce-ți asigură venituri mari! „Aurul rosu” se cultivă în Gorj și costă 14.000 de euro pe kilogram

Published

on

By

RECOMANDARE
Muncești în străinătate și ai copii în țară. Statul român ar putea sa-ți plătească drumul să vii să-i vezi trimestrial

Aurul roşu este un ingredient gastronomic foarte scump. A fost aclimatizat și în România. Planta este şofranul, care a căpătat acest renume din cauza preţului. Se comercializează chiar şi cu 14.000 de euro kilogramul.

Originar din Orientul Mijlociu, şofranul creşte acum şi pe dealurile din Gorj. Spaniolul Guzman Aparitio a cumpărat 15 hectare de teren în comuna Bustunchin pe care le cultiva in mare parte cu sofran.

„În piaţa de desfacere, aici în Spania, de exemplu, se vinde cu 8.000 de euro kilogramul şi în Europa este în jur de 14.000 pe kilogram”, spune Guzman Aparitio, investitor spaniol.

Bucătarii îi dau dreptate. Şofranul este lux şi delicatesă. Spaniolii îl folosesc la paella, căreia îi dă culoarea galben-roşiatică specifică. Italienii îl adaugă în celebrele lor risotto-uri, iar indienii îl pun şi la dulciuri.

„Este într-adevăr mai scump decât caviarul, decât vita kobe şi decât aurul. Îl folosim foarte rar, îl folosim la mese speciale pentru că are o aromă delicată şi nu toată lumea ştie să aprecieze”, spune Claudia Turbatu, bucătar şef.

Sursa: deretinut.net

loading...
Citește mai departe>>

Ultimele articole

Alte recomandari

Loading...

Facebook

Cele mai citite articole din ultima săptămână

*** Infoalert.ro este un site ce cuprinde articole de presă preluate din diverse surse interne și externe. Majoritatea articolelor conțin link-uri către sursa lor originală, diverse site-uri informative din Romania sau de peste hotare.*** ***


Vă stăm oricând la dispoziție cu întrebări și sugestii la contact@infoalert.ro sau lăsându-ne un mesaj pe pagina noastră de Facebook
Copyright © 2018 *INFOALERT.RO * Unele drepturi rezervate***