luni, iunie 24, 2024

INFORMAȚIA înseamnă PUTERE

5 alimente care îți măresc colesterolul fără să fie grăsimi. Cum le poți evita pentru a nu avea probleme de sănătate

În viață, nu este bine să facem excese de niciun fel, iar în ceea ce privește mâncarea, deși hrănitoare, ne poate provoca mai multe probleme decât am putea crede.

Citește și: EXCLUSIV | Cauzele principale ale creșterii colesterolului și ce poți face pentru a preveni afecțiunile cardiovasculare. ”Este foarte important”

5 alimente care îți măresc colesterolul fără să fie grăsimi

O mare parte din populație crede că mâncărurile grase sunt de fapt sursele principale de grăsimi ce nu aduc beneficii organismului. Adevărul este, însă, cu totul altul, căci există alimente ce, mâncate constant, cresc nivelul colesterolului, chiar dacă nu sunt cunoscute ca alimente bogate în grăsimi.

Un colesterol mărit ne face victime sigure ale problemelor cardiovasculare. Multe produse de origine animală, precum carnea și produsele lactate, conțin grăsimi saturate, în timp ce produsele de tip fast food și dulciurile ori produsele de patiserie au în compoziție grăsimi trans. Colesterolul se acumulează în pereții arterelor și contribuie la formarea plăcii, un depozit dur care îngustează și blochează arterele. Atunci când se acumulează placa, inimii îi este mai greu să circule sângele și oxigenul, ceea ce poate provoca dureri în…

Citește continuarea pe RomaniaTV.net

Foarte interesant și..  Așa ceva nu s-a mai pomenit. (Video). Floarea-soarelui uriașă în curtea unui român. Plantele ajung la aproape 5 m înălțime

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.