vineri, aprilie 19, 2024

INFORMAȚIA înseamnă PUTERE

Polițistul care a refuzat sa plătească serviciile unei prostituate a fost implicat în 2018 într-un accident mortal. O fată de 21 de ani a murit

În anul 2018, polițistul aflat acum în arest preventiv a fost implicat într-un accident mortal în Vrancea, în urma căruia o tânără de 21 de ani a murit. Ancheta merge foarte greu deoarece poliţistul nu vrea să recunoască faptul că el şi-a condus propria maşina.

Mai multe detalii despre acest caz găsiți pe stiridebuzau.ro

Agentul de politie Mihai Nedelcu, cunoscut ca poliţistul problemă din judeţul Buzău, după un şir de fărădelegi comise săptămâna trecută, are şi alte „bube” în autobiografia sa.

În noaptea de 9 noiembrie 2018, el a comis un grav accident de circulaţie pe DN2 – E85, în localitatea vrânceană Dumbrăveni, în urma căruia fata care era cu el în maşină a murit.

Beat fiind, poliţistul care avea pe atunci 32 de ani a pierdut controlul volanului într-o curbă la dreapta şi a intrat în coliziune cu un podeţ, apoi cu un gard al unei locuinţe. Impactul violent a dus la moartea pe loc a Tatianei Valeria Bârlescu, o tânără de 21 de ani din localitatea buzoiană Tolpliceni, cu care, spun rudele tinerei, poliţistul avea o relaţie de ceva vreme.

„El cu Tatiana au avut o relaţie amoroasă, cu toate că el era căsătorit. Au fost la o discotecă şi când s-au întors de acolo a rezultat accidentul şi decesul nepoatei mele”, spune Gheorghe Grosu, unchiul fetei ucise în accident.

În accident a fost rănit grav şi poliţistul, care a fost transportat la Spitalul Focşani în stare de inconştienţă, fiind supus ulterior unei operaţii complicate la Bucureşti.

Rezultatul alcoolemiei făcut de poliţiştii vrânceni a arătat că în cazul colegului lor de la Buzău a fost de 0,80. Deşi primele concluzii ale poliţiştilor vrânceni au indicat faptul că Mihai Nedelcu se afla la volan în momentul producerii tragediei, buzoianul a negat acest lucru, susţinând că femeia cu care era în maşină conducea autoturismul său.

Foarte interesant și..  Imagini de groază. Femeie cu copil mic în brațe atacată de maidanezi

Procurorii vrânceni au deschis chiar de atunci un dosar penal in rem şi de trei ani se tot fac expertize fără nici un rezultat până acum.

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.