Acasă Din lume 7 sfaturi ca să câștigi la loto

7 sfaturi ca să câștigi la loto

Unii pot sa blameze acest lucru, alții nu.

0

Cert este că fiecare dintre noi visează la un moment dat cum ar fi să se îmbogățească peste noapte, să fie lovit de noroc, să îi suradă soarta pentru o secundă și să scape de toate grijile. Cum ar putea fi făcut asta altfel, decât căștigând premiul cel mare la loto, bingo, pariuri sportive sau orice alt joc de noroc?

Doar acolo te bazezi pe șansă, investind o sumă minimă cu care speri să câștigi premiul cel mare. Unii spun că e vorba despre calcule matematice, probabilități și statistici, alții că zeița Fortuna are ultimul cuvânt de spus – adevărul este undeva pe la mijloc. Atât de la unii, cat și de la alții, am colectat câteva sfaturi pe care vi le ofer pentru jocurile de loto.

7 Sfaturi utile pentru a-ți crește șansele de câștig

Nimeni nu poate spune că deține strategia sau schema care să îi garanteze de fiecare dată rezultate câștigătoare. Cu toate acestea, sunt câteva reguli de urmat, care pot să aducă un plus la șansele de câștig la un joc de loto – le enumerăm în continuare.
1.Joacă doar variante simple

Unii vor spune că având variante complexe sau combinate de bilete, având mai multe numere plasate, ai șanse mult mai mari. Statisticile arată însă că cele mai multe câștiguri ale marilor premii au fost oferite celor care au mizat pe variante simple – unii fiind atât de norocoși încât au câștigat la 6/49 cu o singură varianta simplă jucată.

În loc să joci o variantă combinată, pentru care vei avea nevoie de o suma considerabil mai mare de bani, poți opta pentru mai multe variante simple, dacă tot vrei să iți crești șansele de câștig.
2.Mizează pe aceleași numere

Asta nu înseamnă că obligatoriu, pentru fiecare extragere, trebuie să joci aceleași numere. Poți alege și alte variante, însă dacă vrei o șansă de câștig în plus, una din variante ar trebui să o repeți săptămână de săptămână.

S-au înregistrat destule cazuri, la loterii din întreaga lume, despre jucători care au ajuns să câștige premiul cel mare după ce au jucat luni sau chiar ani de-a rândul aceleași numere.
3.Nu te baza doar pe noroc

Din nou statistici și cercetări arată că cei care au ales de obicei variante aleatorii de numere și nu au păstrat o varianta de numere pe care să o joace constant nu au reușit să revendice premiul cel mare.

Chiar și la un astfel de joc de loto sau de bingo, nu doar norocul este un factor de influență. Există statistici care arată cat de des au fost extrase anumite numere sau combinații de numere, în baza cărora unii jucători își aleg variantele.

Spre exemplu, câteva căutări pe Google ne arată că la jocul de loto romanesc 6/49 numerele cu frecventă cea mai ridicată de apariție sunt 36, 13, 33, 6, 48 și 5. Analiza completă a tuturor numerelor extrase de-a lungul timpului la cel mai cunoscut joc de loterie romanesc poate fi un atuu pentru orice jucător pasionat.
4.Nu te descuraja dacă nu ai ghicit toate numerele

Foarte interesant și..  A fost descoperită cea mai veche Biblie din lume. Iată care este adevărul despre Iisus

În cazul în care nu ai nimerit exact combinația câștigătoare de numere, doar unul lipsind, nu trebuie să te descurajezi. Orice câștig este binevenit, chiar dacă nu este potul cel mare.

Un american pe nume Richard Lustig, care a câștigat de-a lungul timpului premiul cel mare de 7 ori, oferă de asemenea câteva sfaturi ce par destul de simple. După părerea sa, pentru a-ți crește șansele de câștig, este necesar să:
◾iti alegi singur numerele, nu alegi numere aleatorii sau alese de alții
◾verifici statisticile cu privire la frecventa de apariție a numerelor și chiar dacă au fost vreodată câștigătoare
◾iti alegi câteva seturi de numere norocoase pe care să le repeți ori de câte ori ai ocazia să joci la loterie
◾plasezi bilete într-un număr cat mai mare, pentru a crește șansele de câștig, dar fără a depăși bugetul propus sau a exagera.
5.Grupează-te cu mai mulți jucători

O astfel de strategie poți să folosești în cazul în care vrei să plasezi mai multe variante, pentru șanse în plus de câștig, însă bugetul nu iți permite. Dacă te alături însă de alți jucători și faceți acea „chetă” după care plasați fie variante simple, fie variante combinate, există mai multe șanse de a câștiga.
6.Evită să alegi numere consecutive

În teorie, probabilitatea că numerele extrase să fie 1, 2, 3, 4, 5 și 6 este aceeași cu oricare alta combinație de numere, în cazul jocului de 6/49. Practic însă, o astfel de combinație de numere nu a fost întâlnită la niciuna dintre extragerile Loteriei Naționale.

Situația este similară pentru orice sir de numere consecutive. Chiar și tripletele de numere consecutive apar rareori în cadrul extragerilor.
7.Evită datele de naștere

Aceasta recomandare intră în contradicție cu punctul 2: mizează pe aceleași numere (numerele personale).

Logica și statisticile arată însă un fapt: o mare parte din jucători aleg numere personale. De cele mai multe ori acestea au semnificații deosebite: date de naștere sau aniversari – în principiu date în care au avut loc evenimente speciale.

Dacă marea majoritate joacă astfel numere de la 1 până la 31 și pierde, este perfect logică ideea că cei ce pariază pe numere mai mari decât 31 au șanse mai bune de câștig.

Peste 14 milioane de variante și combinații posibile, dintre care doar una este câștigătoare. Șansele sunt destul de mici, însă jocul de loto 6 din 49 are tot mai mult succes. Mirajul câștigului, ideea de a te îmbogăți peste noapte, șansă la o viață mai bună printr-un simplu noroc sunt elementele care atrag – nu doar la loteriile autohtone, ci la oricare loterie internațională.

Poate că nu există o regulă sau un set de reguli generale care să garanteze câștigurile, dar cu siguranță există strategii care pot să crească șansele. Cele 7 enumerate mai sus pot fi puse în practică de oricine, testate și validate.

Sursa: zbdc.ro


Te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un LIKE mai jos:

Articolul precedentMetoda simplă prin care scoți acasă aur curat din componente vechi de telefoane PC, sau laptopuri
Articolul următorCum să refuzi? Cele mai nebunești cereri în căsătorie