vineri, iunie 21, 2024

INFORMAȚIA înseamnă PUTERE

România fără gropi. Europarlamentarul șoferilor strânge semnături pentru drepturile conducătorilor auto și drumuri mai bune în toată țara

Alexandru Vîlvoi este Fondatorul Asociatiei „România Fără Gropi” (RFG), asociație care face din 2015 demersuri pentru siguranța rutieră și pentru drumuri fără gropi, și care cere sprijinul șoferilor pentru a putea duce Proiectul România Fără Gropi în Parlamentul European pentru a căpăta autoritatea necesară deblocării situației din țară.

Acesta mai are nevoie de 50.000 de semnături pentru a putea candida pentru un post de europarlamentar în luna mai. Împreună cu voluntarii din toate orașele din România dar și din diaspora, s-a pus presiune pe autoriăți pentru a se reduce numărul de victime din accidentele rutiere produse din cauza infrastructurii precare. România se află pe locul 2 în Uniunea Europeană la numărul de decese rezultate din accidente rutiere, cu 2.000 de decese. Adică 5 români morți în fiecare zi în accidente rutiere. În cei 4 ani de activitate, asociația a obținut numeroase rezultate: sute de kilometri de drumuri reparate, marcaje aplicate, montarea de indicatoare de semnalizare si presemnalizare, iluminat stradal, deszăpezire, toaletare copaci, montări de parapete de protecție, înființare de treceri pentru pietoni în zona unităților de învățământ etc.

De ce strângeți semnături de susținere?

Din 2015 ne luptăm pentru siguranța rutieră, pentru drepturile șoferilor. Vrem să mărim presiunea pe autorități, care promit că fac drumuri, construiesc autostrăzi. În realitate nu fac nimic, doar ne amăgesc. Este mult mai dificil ca independent, dar sunt atâția oameni dezamăgiți de promisiunile electorale, încât nu credem că nu este posibil să ducem acest proiect în Parlamentul European. Oamenii au nevoie de reprezentanți care se luptă pentru drepturile lor. Am strâns cam jumătate din necesar, legea ne obliga să strângem 100.000 de semnături de susținere. Am fost la Iași, Botoșani, în zona Maramureșului la Sighet și Borșa, peste tot unde au fost oameni care ne susțin demersurile.

Foarte interesant și..  Primarul care a renunțat la Ziua Comunei pentru a le face asfalt oamenilor

Vom merge la Galati, Brăila, Pitești, Timisoara și peste tot acolo unde oamenii au nevoie de acest proiect. Vrem să unim șoferii din România. Și facem acest lucru cu toate că există un sabotaj din partea tuturor partidelor parlamentare ce mențin această lege electorală, acest zid de 100.000 de semnături pentru independenți.

De peste trei ani este un proiect de modificare a legislației ce zace într-un sertar din Parlamentul României. Nu vor să liberalizeze alegerile ca să aibă acces la conducerea țării și oameni liberi, independenți, ce au realizări concrete pentru România, pentru că le este frică să nu își piardă pozițiile și privilegiile.

https://www.facebook.com/Romaniafaragropi/

https://vilvoi.eu/despre-mine/

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.