miercuri, aprilie 10, 2024

INFORMAȚIA înseamnă PUTERE

Felul cum au crescut degetele de la picior arată ce fel de om ești și care ar putea fi strămoșii tăi antici

Degetele de la picior ne pot indica strămoșii pe care ii avem, dar și anumite caracteristici ale personalității.

Cum afli ce moștenire ancestrala ai? Simplu! Privește-ti degetele de la picioare.

Daca primele trei degete (începând de la degetul mare) au aceeași lungime înseamna ca ai un picior de roman. Strămoșii tai au fost latini. 

Aceasta este cea mai răspândita fizionomie a piciorului. Piciorul romanului este bine proporționat, toate degetele de la picioare fiind perfect drepte. I se mai spune si piciorul călătorului.

Oamenii ce au astfel de picioare sunt sociabili, extrovertiți si iubesc sa călătorească. Sunt persoane de încredere, ce te vor susține indiferent de situație. Echilibrul si dorința de explorare sunt caracteristici comune oamenilor cu astfel de picioare.

Oamenii de afaceri, de succes, precum si multi oratori de renume au aceasta fizionomie a piciorului, potrivit secretele.com.

Dacă de la degetul mare poți trasa o linie descendentaimaginara perfect dreapta, ai un picior de egiptean. Strămoșii tăi vin din țara piramidelor.

Persoanele cu picioare de egipteni sunt persoane impulsive, misterioase, greu de stăpânit si greu de mulțumit. Ambiția si perseverenta sunt calitățile oamenilor cu picioare de egipteni.

Daca al doilea deget, cel de lângă degetul mare este vizibil mai lung decât celelalte înseamnă ca ai un picior de grec. Strămoșii tai sunt eleni.

Piciorul acesta se mai numește si piciorul flacăra sau piciorul sportivului. Degetul al doilea mai mare ca celelalte degete arata dorința de a conduce, de a controla. Oamenii puternici, creativi și dinamici au acest deget.

Persoanele cu fizionomia piciorului grecului tind sa fie foarte entuziaste si știu sa ii motiveze pe cei din jurul lor. Punctul slab al acestor persoane consta in faptul ca nu ezita sa se arunce direct in miezul problemelor, ceea ce ii face mai predispuși la stres si le provoca neplăceri.

In India, unele mame de băieți nu isi lasă fiii sa se insoare cu o fata cu degetul al doilea de la picior mai lung decat celelalte, pentru a nu-i canta „gaina” in casa.

Spatiu accentuat intre al doilea si al treilea deget. Inspectează piciorul cu atenție si verifica dacă spatiile dintre degete sunt egale sau exista o distanta mai mare intre al doilea si al treilea deget. O distanta mai accentuata intre aceste doua degete indica faptul ca esti o persoana care evita pe cat posibil implicarea de ordin emoțional in lucrurile pe care le întreprinzi.

Oamenii cu acest spațiu mai accentuat tind sa prefere ocupatiile care cer sau permit detașarea emoționala. Persoanele din aceasta categorie sunt de asemenea nemulțumite de rolul lor in viata. De aceea li se recomanda sa nu ezite sa faca schimbări atunci când se simt nefericite si neîmplinite,

Cand toate degetele de la picioare au aproape aceeasi lungime, se poate spune ca persoana respectiva are tipul de picior patrat. Acest tip de picior este, de asemenea, cunoscut sub denumirea de „piciorul taranului” si poate avea un aspect aproape perfect dreptunghiular.

Persoanele din aceasta categorie au tendința sa isi cântărească foarte atent opțiunile înainte de a lua o decizie. Ca urmare, acestea tind sa fie persoane de încredere si deosebit de practice.

Degetul mare. Daca este cu mult mai mare decât celelalte degete, persoana este deșteaptă si are gândire creativa. Mintea ei e plina de idei care mai de care mai ieșite din comun si gaseste cele mai ingenioase solutii la probleme ce altora le par de nerezolvat. Gaseste intotdeauna un raspuns la orice întrebare si e in stare sa vada o problema sub toate aspectele. Partea mai putin buna este ca o asemenea persoana poate avea probleme de concentrare si, uneori, poate ignora unele proiecte importante.

Degetul mare mai scurt decât celelalte aparține persoanelor care pot rezolva cat mai multe treburi in cel mai scut timp sau chiar deodata. Aceste persoane obișnuiesc sa isi folosească si șarmul pentru a-i convinge pe altii sa le urmeze ideile.

Picior alungit. Acest tip de picior are un aspect alungit si subțire datorita faptului ca degetele de la picioare tind sa fie foarte lipite unele de altele. Degetul mare este considerabil mai mare decât celelalte degete si se curbează ușor in lateral către vârf.

Foarte interesant și..  Detalii de puțini știute despre fiecare grupă de sânge în parte

Din aceasta categorie fac parte persoanele care pun mare preț pe intimitatea lor și care au tendința de a fi foarte secretoase. Isi ascund mai mereu emoțiile. Trebuie sa ai grija cu aceste persoane, întrucât pot fi foarte volatile si impulsive.

Piciorul european (drept)

Degetele tind să aibă aceeași mărime, fără ca un deget să iasă mai tare în evidență decât celelalte. Personalitatea acestor persoane pare un adevărat mister. Ele sunt foarte muncitoare, lipsite de superficialitate și urmăresc mereu să facă dreptate. Chiar și așa, sunt unele dintre cele mai prietenoase persoane, mereu pline de încredere…

Degetul al doilea mai mic decat celelalte indica o persoana căreia ii place armonia, care nu se grăbește si nu forțează lucrurile niciodată. Pur si simplu așteaptă sa se întâmple si se bucura de viata minut cu minut.

Degetul mijlociu. Chinezii il asociaza cu energia, actiunea si vointa. Daca este mai lung in comparatie cu celelalte, persoana respectiva este incredibil de energica si plina de resurse, foarte eficienta in special la serviciu. Cu cat degetul al treilea este mai lung, cu atat posesorul lui este mai determinat sa reuseasca in cariera. Este un perfectionist si acumuleaza mult prin energia si ambitia sa. Pe de alta parte, poate manifesta si tendinta de a se lasa acaparat de munca, uitand de timpul liber, distractie, relaxare, dragoste si familie. Un deget mai scurt indica o persoana care se deda placerilor vietii. Ii place sa se relaxeze si nu se streseaza nici macar cand i se da un termen-limita. Este degetul persoanelor lenese si rasfatate.

Degetul al patrulea. Daca este lung si drept arata ca familia are o importanta cruciala pentru posesorul lui. Daca este curbat, indica nefericire in familie sau in casnicie, dar totodata si o persoana care stie sa asculte, sa ierte si sa aiba grija de ceilalti si chiar daca ei nu ii raspund la fel, ea tot nu poate ignora problemele lor. Daca degetul al patrulea este mult indoit, sub forma de „gheara”, este semn ca sanatatea este afectata de problemele de familie. E timpul pentru relaxare si cazul de a-i lasa pe ceilalti sa se descurce pe cont propriu. Daca degetul al patrulea este mic, e semn ca persoana respectiva nu se concentreaza foarte mult pe viata de familie sau relatiile sociale, avand alte prioritati.

Degetul mic. Daca este foarte mic, disproporționat de mic comparativ cu celelalte, este semn de comportament infantil, cu mofturi si rautati de copil mic, fuga de orice responsabilitate si plictiseala de tip „Domnul Goe”, ce da imbolduri pentru noi rautati, amuzante, de altfel. Posesorul unor degete mici de acest fel este, de regula, un tip sociabil, caruia ii plac distractiile, poate fi si spiritual, si sarcastic, dar ale carui remarce rauta­cioase sau glume de acest gen in pot vari in bucluc.

Daca degetul mic este „normal” intre celelalte, atunci persoana este sociabila, joviala si cu bune intentii. Persoanele care pot misca degetul mic singur, fara sa le antre­neze oricat de putin si pe celelalte, sunt persoane impulsive, le place aventura, se infrupta din toate placerile vietii si flirteaza cu mult sarm. Barbatii posesori ai unui astfel de deget mic sunt amanti excelenti, dar nu sunt buni de soti. In schimb, persoanele care isi misca degetul mic antrenandu-le pe celelalte sunt un parteneri ideali, loiali, predictivi si de încredere.

Surse selective în scrierea articolului: secretele.com, antena3.ro  

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.