miercuri, aprilie 10, 2024

INFORMAȚIA înseamnă PUTERE

Fii atent la semnele care îți arată că ai de-a face cu oamenii răi la suflet

Fiecare persoană are propria definiție a răului, însă răul este adesea greu de recunoscut. Oamenii buni încearcă mereu să găsească binele din alte persoane și le este foarte greu să observe atunci când un om rău îi folosește. Ne este greu să credem că cineva poate să ne facă rău, fără a avea vreo mustrare de conștiință.

Refuzăm să credem că unii oameni pot minți și inventa povești doar pentru a știrbi reputația cuiva sau pentru a le distruge viața. Nu vrem să credem că există astfel de persoane, care se simt bine când provoacă rău altor persoane și, o fac din plăcere.

Dacă nu ești sigur că poți recunoaște un om rău, iată câteva semnale de alarmă care te pot ajuta sa depistezi ca ai de-a face cu o persoană răutăcioasă și rea la inimă. Dacă le observi din timp, stai departe de ea.

Un om rău va nega adesea adevărul, indiferent de cât de evident este. Adevărul său este opusul total al realității și reprezintă o interpretare a idealurile sale răsucite.

Nu vor recunoaște niciodată că au greșit. Vor găsi întotdeauna o cale de a da vina pe altcineva și pentru a se proteja. Ei inventează propriile povești, manipulează adevărul în funcție de nevoile sale și le face rău altora. Ba chiar se bucură atunci când îi vede pe alții că suferă.

Oamenii răi încearcă întotdeauna să distorsioneze realitatea. Ei mint cu nerușinare și fac totul pentru a se asigura că nu vor fi responsabili pentru haosul creat.

Minciunea este modul prin care oamenii răi se exprimă. Aceștia adaugă întotdeauna informații la ceea ce spun. Minciunile pe care le spun îi fac să simtă plăcere, iar atunci când sunt descoperiți, vor minți și mai mult pentru a-și acoperi propriile neadevăruri.

Din păcate, oamenii răi nu se vor schimba niciodată. Acesta este adevărul crud. În plus, ei nu investesc niciodată în creșterea lor profesională și nici în dezvoltarea personală. Viața lor este o iluzie. Ei se hrănesc cu suferința oamenilor din jurul lor!

Nu vei cunoaște cu adevărat niciodată un om rău. Acest tip de persoane duc vieți duble și au povești diferite pentru fiecare dintre ele.

Nu vei obține niciodată o imagine clară a perso

Acești oameni sunt este preocupați exclusiv de propria persoană. Sunt obsedați de control. Oamenii cu inimă rea trăiesc după regulile lor și nu le pasă de moralitate.nalității sale, deoarece nimeni nu îl cunoaște cu adevărat.

Foarte interesant și..  Cât trebuie să dormi ca să-ti iasă alcoolul din sânge, iar alcoolemia să fie 0?

Dacă există ceva care le poate compromite idealurile și obiectivele oamenilor răi, aceștia vor păstra informațiile pentru ei. Aceștia nu cred că ascunderea informațiilor este la fel ca mințitul, însă, dacă tăcerea lor îi afectează pe alții, este la fel ca și când ar minți. În plus, te vor face să te simți vinovat pentru că nu ai încredere în ei.

Astfel de oameni, cer să fie respectați, iertați, inclusiv de cei cărora le-au cauzat suferință.

În același timp, ei nu regretă deloc suferința pe care au provocat-o altora. Ei nu manifestă dorința de a-și corecta greșelile și de a-și recâștiga încrederea pierdută.

Acest tip de oameni are o manieră de a te face să te simți incompetent, atacat, vulnerabil, urât de alte persoane. Alegerea cuvintelor este foarte bine gândită, deoarece tinde să creeze emoții precum cele menționate mai sus.

Oamenii cu inima rea nu știu ce înseamnă „a avea bun simț”. Ei nu încearcă să se schimbe, și nu au nicio remușcare. În același timp, ei continuă să joace rolul unor oameni sinceri și corecți.

Acești oameni nu au nicio morală. Dacă știu că urmează să fie învinovățiți pentru ceva ce au făcut, aceștia vor redirecționa problema înainte de a ajunge la ei. Ei nu își cer niciodată scuze pentru greșelile lor, indiferent de cât de mult au rănit pe cineva.

Persoanele acestea sunt stăpâni ai manipulării și au un plan pentru fiecare situație. Dacă vor să te facă să te simți prost, o vor face și, în cele din urmă, te vei simți incompetent din cauza lucrurilor pe care le-ai făcut, chiar dacă le-ai făcut bine.

Oricine poate avea una sau două dintre aceste caracteristici, însă dacă observi mai multe dintre ele la o singură persoană, probabil că este timpul să închei relațiile cu acea persoană.

 

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.