Connect with us

INFO ȘTIRI

9 teste de sarcină pe care le poți face acasă. Află dacă ești însărcinată folosind ingrediente din propria locuinţă

Published

on

RECOMANDARE
Dacă ai această buruiană în curte eşti bun de plată! Legea propusă de parlamentari împotriva unei buruieni banale

Sarcina este cel mai frumos cadou oferit de Dumnezeu femeilor. Există numeroase proceduri medicale prin care se depistează o sarcină, dar, în acelaşi timp, poţi afla dacă eşti însărcinată apelând la teste de sarcină făcute acasă, care nu te costă nimic.

Prezenţa hormonului hCG (gonadotropina corionica umană) în urină, confirmă sarcina. Este cunoscut şi ca „hormonul sarcinii”. Acest hormon este secretat doar în perioada de sarcină şi este compus din celule care formeaza placenta.

Testele de sarcină nu fac altceva decât să constate prezenţa acestui hormon în urină. Desigur, la acestea se adaugă si alte „semne” cum ar fi, de exemplu, întârzierea menstruaţiei, temperatura corpului, modificarea sânilor şi altele.

 1. Testul cu zahăr

Acesta este considerat unul dintre cele mai sigure şi mai uşoare teste de sarcină. Pentru că foloseşte un ingredient pe care toate femeile îl au la îndemână, este şi foarte ieftin. Iată cum se face:

 • colectează prima urină (cea de dimineaţă, când te trezeşti) într-un vas;
 • pune o ligură de zahăr într-un castron;
 • toarnă aproximativ o lingură de urină pe zahărul din castron;
 • aşteaptă câteva minute pentru a observa reacţia zahărului în urină;
 • dacă zahărul s-a dizolvat în urină, înseamnă că nu eşti însărcinată;
 • dacă cristalele de zahăr s-au lipit unele de altele, atunci rezultatul este pozitiv, deci eşti însărcinată.

Prezenţa hormonului hCG (hormonul sarcinii) în urină nu permite dizolvarea zahărului. Pentru acurateţea rezultatului, este recomandat să faci acest test dimineaţa, imediat după ce te dai jos din pat.

 1. Testul cu pastă de dinţi

Un alt test făcut acasă este cel cu pastă de dinţi:

 • pune puţină pastă de dinţi obişnuită într-un castron;
 • toarnă o cantitate mică de urină pe pasta de dinţi;
 • dacă pasta de dinţi capătă culoarea albastră sau devine spumoasă, rezultatul este pozitiv.

Acest test de sarcină nu dă totdeauna rezultate corecte, pasta de dinţi putând deveni spumoasă chiar şi atunci când intră în contact cu urina unei femei care nu este însărcinată. Prin urmare, nu te baza numai pe acest test, ci încearcă şi altele.

 1. Testul cu oţet
 • pune o jumătate de cană de oţet alb într-un vas şi toarnă, peste el, o jumătate de cană de urină (prima urină de dimineaţă);
 • în cazul în care culoarea se modifică, eşti însărcinată;
 • în cazul în care culoarea rămâne neschimbată, rezultatul este negativ.
 1. Testul cu pudră de muştar

Este recomandat ca acest test să fie făcut când ţi-a întârziat menstruaţia.

 • pune apă caldă în cadă;
 • adaugă în apă un castron de pudră de muştar şi amestecă bine cu mâna;
 • intră în cadă şi stai circa 40 de minute;
 • dacă după 1 sau 2 zile nu vine menstruaţia, atunci se confirmă faptul că eşti gravidă.
 1. Testul cu suc de ton şi oţet
 • pune într-un vas ¼ cană de suc de ton şi ¼ cană de oţet şi amestecă-le bine;
 • toarnă ½ cană de urină peste amestecul din vas;
 • aşteaptă câteva minute;
 • dacă amestecul este galben-portocaliu, atunci nu eşti însărcinată; dacă amestecul capătă culoare verzuie, atunci rezultatul e pozitiv.
 1. Testul cu înălbitor
 • pune 2 linguri de urină şi 2 linguri de înălbitor într-un vas mic;
 • dacă amestecul face spumă, eşti însărcinată; dacă nu se face spumă, rezultatul e negativ.

Este indicat să amesteci urina cu înălbitorul într-un spaţiu deschis, deoarece, inhalarea vaporilor iti poate afecta sănătatea.

 1. Testul cu bicarbonat de sodiu
 • pune 2 linguri de bicarbonat de sodiu într-un vas curat;
 • adaugă o lingură de bicarbonat de sodiu şi aşteaptă câteva minute;
 • dacă se formează spumă şi se aude un sunet specific (asemănător celui produs la deschiderea unei sticle de apă carbogazoasă), înseamnă că eşti însărcinată;
 • dacă bicarbonatul de sodiu nu reacţionează în urină, rezultatul e negativ.
 1. Testul cu frunze de păpădie
 • pune 3-4 frunze de păpădie într-un castron ferit de lumina soarelui;
 • toarnă peste ele urină până când frunzele sunt complet cufundate în lichid şi aşteaptă câteva minute;
 • dacă pe frunze apar mici „umflături” roşii, rezultatul e pozitiv;
 • dacă pe frunze nu apar aceste modificări, nu eşti însărcinată.
 1. Un test doar cu urină

Poţi testa sarcina doar cu propria urină, fără a adăuga nimic în ea. Dimineaţa, după ce te trezeşti, primul lucru pe care trebuie să-l faci este să urinezi într-un borcan pe care să-l aşezi apoi pe o suprafaţă plană, pentru 24 de ore. Dacă a doua zi s-a format un strat subţire deasupra urinei din borcan, atunci eşti însărcinată. Dacă nu există nicio schimbare, rezultatul e negativ.

Aceste teste nu sunt dovedite ştiinţific, însă femeile le practică de mulţi ani. Pentru rezultate cât mai corecte, respectă întotdeauna proporţiile ingredientelor.

De cele mai multe ori, testele dau rezultate corecte, însă este indicat să mergi la medicul ginecolog după ce ai aflat despre sarcină printr-o metodă „domestică”.

Sursa: myhealthtips.in

loading...
4 Commentarii

4 Comments

 1. valeria

  Mar 21, 2018 at 5:07 pm

  a mai incercat cineva si alte metode din cele de mai sus?a mers?

 2. Alexandra

  Mar 4, 2018 at 4:25 pm

  Am incercat ultima parte cu urina simplă și am o dilemă, în urina sa format ceva alb! Ce poate fi??

 3. Alexandra

  Mar 4, 2018 at 4:18 pm

  Am incercat ultima parte cu urina simplă și am o dilemă, în urina sa format ceva alb! Ce poate fi??

 4. ioana

  Iun 27, 2017 at 11:17 pm

  Prima urina de dimineata sau se ia in considerare si urina din timpul noptii?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

INFO ȘTIRI

Colonel român: Românii au devenit „carne de tun în Afganistan” pentru interesele și afacerile SUA

Published

on

RECOMANDARE
Fetiţă dezbrăcată de paznicii unui supermarket Profi, sub privirile clienţilor! Mama: „Copilul meu plânge de nu se mai opreşte”

În 2016, după ce trupele americane au defilat prin Chişinău pe 9 mai, colonelul în rezervă arată că SUA speculează acum idealul de reîntregire al românilor pentru a-i folosi şi mai bine împotriva Rusiei.

„Nu știu cine greșește mai mult, dar de când România a devenit o anexă gospodărească a SUA, din cea în care îți ții uneltele, de săpat, forat, și chiar armele, mie mi se pare că e inconștient cel care nu vede că la această oră România,  românii de pe ambele maluri ale Prutului au devenit unealta SUA26 în lupta acesteia, peste tot unde e nevoie de carne de tun sau motive se scandal.

Nu campania Trump versus Tramp mă preocupă, ci campania pe care SUA, folosindu-se pervers de România și Moldova, de români, și speculând visul reîntregirii neamului, o dezlănțuie împotriva concurentei ei la pretențiile de hegemonie mondială” – Marin Neacșu.

„Românii mor pe capete în Afganistan pentru interesele și afacerile SUA”.

„Pretinzând că e preocupată de soarta moldovenilor, așa cum a pretins că o doare în bască de soarta României când i-a distrus armata și a dotat-o apoi cu sicrie plutitoare sau zburătoare, desființând unitățile și marile unități autohtone pentru a înființa structuri de lefegii, sau trimițăndu-i soldații să lupte în țări străine pentru a nu mai avea cine să îi apere granițele, SUA își trimit tehnica și în Moldova, amenințând  granițele Rusiei.

Moldova s-a umplut de ‘dragoni’ și pe 9 Mai, Ziua Victoriei, care este o zi mare pentru ruși, Mister Obama vrea să întărâte orgoliul lui Putin printr-o paradă a tehnicii militare americane în Moldova. Se umblă la simboluri. Profesionist nu? Conform unui sondaj în rândul moldovenilor, 80% dintre cei care au răspuns nu sunt de acord cu această acțiune, dar cui îi pasă? Se poartă ‘dragoste cu forța’ ceea ce juridic s-ar numi viol, dar iarăși, cui îi pasă?” – Marin Neacșu.

„Campanie în Europa

Toată lumea e în campanie. Nu contează cum îi spui, că e electorală, ideologică, militară, economică, financiară sau informativă, tot campanie se numește. Unii sunt chiar în campanie perpetuă, de când se știu ei.

Campania Licuriciului

Până anul acesta, recunosc, nu mă interesa campania electorală din Statele Unite ale SUA. Unii vor spune că am fost un inconștient, alții că acuma devin, când dau prea multă importanță alegerilor dintr-o țară care nu e a mea. Nu știu cine greșește mai mult, dar de când România a devenit o anexă gospodărească a SUA, din cea în care îți ții uneltele, de săpat, forat, și chiar armele, mie mi se pare că e inconștient cel care nu vede că la această oră România, românii de pe ambele maluri ale Prutului au devenit unealta SUA în lupta acesteia, peste tot unde e nevoie de carne de tun sau motive se scandal. Nu campania trump versus tramp mă preocupă, ci campania pe care SUA, folosindu-se pervers de România și Moldova, de români, și speculând visul reîntregirii neamului, o dezlănțuie împotriva concurentei ei la pretențiile de hegemonie mondială.

Pretinzând că e preocupată de soarta moldovenilor, așa cum a pretins că o doare în bască de soarta României când i-a distrus armata și a dotat-o apoi cu sicrie plutitoare sau zburătoare, desființând unitățile și marile unități autohtone pentru a înființa structuri de lefegii, sau trimițăndu-i soldații să lupte în țări străine pentru a nu mai avea cine să îi apere granițele, SUA își trimit tehnica și în Moldova, amenințând  granițele Rusiei. Moldova s-a umplut de ‘dragoni’ și pe 9 Mai, Ziua Victoriei, care este o zi mare pentru ruși, Mister Obama vrea să întărâte orgoliul lui Putin printr-o paradă  a tehnicii militare americane în Moldova. Se umblă la simboluri. Profesionist, nu? Conform unui sondaj în rândul moldovenilor, 80% dintre cei care au răspuns nu sunt de acord cu această acțiune, dar cui îi pasă? Se poartă ‘dragoste cu forța’ ceea ce juridic s-ar numi viol, dar iarăși, cui îi pasă?

Îmi amintesc că prietenii strategici se plângeau, când un Suhoi a ‘însoțit’ un avion american deasupra Mării Baltice, că pilotul rus a acționat ‘neprofesional’. Mie mi se pare că acționat foarte profesional,  dacă a reușit să ofere ‘protecție’ unui coleg american și să îl ferească de cine știe ce accidente. Atâta vreme cât amândouă avioanele militare au zburat în spațiul internațional fără să se ciocnească nu înțeleg cine și de ce se plânge. Mă mir că nu s-a  folosit termenul ‘nepotrivit’ ca în cazul Clinton – Lewinsky, pentru că a fost cam același lucru, numai că se pare că rusul a fost pe scaun. Culmea este că tovarășii americani se plâng că zborul acela ‘neprofesional’ are ‘potențialul de a face să escaladeze INUTIL  tensiunile dintre cele două țări’. Să înțelegem că prezența trupelor americane la granițele Rusiei au potențialul de a escalada UTIL tensiunile dintre cele două țări??? Oricum se poate constata că strategilor nu le-a ajuns Ucraina, acum vor să nenorocească și Moldova și vor reuși cu ajutorul românilor care mor pe capete în Afganistan pentru interesele și afacerile CIA. Profitabilă campanie.

Campania lui Erdogan

Nici campaniile spahiilor nu m-au interesat până acum ceva vreme, când am constatat că Turcia și-a schimbat politica de cucerire. Dacă pe vremuri sultanii își trimiteau ienicerii, spahii și akingii să cucerească popoare și să aducă bunuri, produse, femei și copii ca să îi facă soldați, acuma lucrurile s-au schimbat la 180 de grade. Sultanul Erdogan și-a trimis femeile și copii din campusuri drept soldați migratori. Aceștia au înspăimântat biata Europă mai ceva ca hoardele de aur pe vremuri, iar acum Europa este gata să facă concesii Turciei și să o lase să își trimită produsele fără taxe în Europa, numai să oprească hoardele de ”migranți”. Ce nu au reușit alți sultani cu armate, cu amenințări, cu diplomație, cu influențe, a reușit Erdogan cu câteva vapoare de refugiați pe care i-a slobozit către mult prea îngăduitoarea Europă prinsă în cursa propriilor slăbiciuni legislative care plânge pe umerii celor oropsiți pe alte continente dar nu își vede proprii cetățeni trăind în sclavie, sau mai bine spus nu vrea să recunoască că așa ceva este posibil în Europa secolului XXI. Asta da campanie.

Campania israelită

Pe vremuri mult mai îndepărtate decât timpurile lui Suleyman, începea o altă campanie de cucerire a lumii, mascată și ea, ca și actualele campanii, dar sub denumirea de Izgonirea sau fuga din Egipt. Ajutați de Dumnezeu, evreii au părăsit Egiptul fiind călăuziți spre Țara Sfântă promisă dar cu condiția ca ei să fie preoții lui Dumnezeu și nimic altceva. „Acum, dacă veţi asculta glasul meu, şi dacă veţi păzi legământul Meu, veţi fi ai Mei dintre toate popoarele, căci tot pământul este al Meu; Îmi veţi fi o împărăţie de preoţi şi un neam sfânt. Acestea sunt cuvintele pe cari le vei spune copiilor lui Israel”. (Exod 19:1-6) Numai că poporul ales nu s-a ținut de cuvântul dat de trei ori lui Dumnezeu, așa că a căzut sub blestemul Său. (Deuteronom 28:58-68) Nici nu puteau să se țină de cuvânt, pentru că ispita era pe măsura promisiunii. Așa că în loc să stăpânească Țara Sfântă promisă de Dumnezeu, israeliții au preferat să stăpânească întreaga lume fiind preoții banului. Și după ce au pus prostit întreaga lume cu banii lor, au ridicat pretenții și la Țara Sfântă pornind războaie împotriva tuturor celor care nu le acceptă hegemonia.

Finanțe, informații, spionaj, afaceri, conspirații, conjurații, masonerie, nimic din ce înseamnă putere nu este străin de marile ‘familii’ purtătoare de kippot. Doamna Laura poate confirma. Este aproape incredibil cum au putut capetele încornorate ale Europei să decreteze că cel mai sigur stat ‘european’ este Israelul și să ceară fraierilor să își depună arhivele cu datele personale ale cetățenilor în Israel. Să mai spun cine sunt fraierii? S-ar fi crezut că Israelul nu își mai poate dori nimic altceva, dar nu e așa. Campania continuă. Recent am fost informați că NATO va recunoaște o reprezentare oficială a Israelului și va acorda acestei țări un birou permanent la sediul din Bruxelles al organizației.

Israelul nu este țară membră NATO, fiind nevoit să apeleze la surse specifice pentru a accede la informațiile clasificate ale alianței. Deși considerată, ‘oficial’, așa cum spuneam, ‘cea mai sigură’ țară europeană,  neoficial Israelul era ținut la index tocmai pentru că este singura țară ‘europeană’ care are conflicte militare sau politice, oficiale sau neoficiale cu țările vecine. Este înconjurată de state islamice, niciunul european, inamici tradiționali și numai orbii, proștii sau trădătorii au putut considera Israelul ca fiind cel mai sigur stat european. Dar uite că acum va deveni și membră NATO, iar Europa dovedește că a devenit sau redevenit o biată  bătrână care nu mai este în stare să ducă lingura la gură, nu se mai poate apăra singură, nu mai știe cine îi sunt prietenii sau dușmanii și se lasă aburită și cumpărată de toți cei care vin și îi promit o porție de supă cu tăiței, pentru că nu mai are dinți să muște nici măcar o roșie.

Dacă vedem cine conduce Europa la această oră, nu ne miră nimic. Singura bătrână care pare să nu uite cine a fost și cine este și tinde  să se retragă din această comunitate decrepită cu mâinile tremurânde este – culmea – Anglia, cea condusă de cea mai în vârstă regină. În vârstă, dar nu senilă.

RECOMANDARE
Deputat român: „O indemnizație 9.000 de lei, decentă. Ce pretenții aveţi? Să venim desculţi, în opinci, în blugi?”

Ei bine, odată cu acceptarea Israelului în cadrul alianței, mai marii Europei au acceptat sau primit și ‘moștenirea’ acestuia, adică conflictele cu țările arabei, asistăm, dacă vreți, la o declarație de război oficială făcută dușmanilor tradiționali ai Israelului, așa cum România a făcut o declarație de război tuturor dușmanilor SUA când a acceptat Scutul de la Deveselu și baze militare americane pe teritoriul ei, sau așa cum Iohannis și al său F.D.G.R. au preluat tradițiile și moștenirea ideologică ale Grupului Etnic German odată cu preluarea moștenirii materiale. Bineînțeles că și Europa va nega această preluare, la fel cum și Iohannis și forumul său au negat preluarea ideologiei dar timpul va dovedi că nu e chiar așa cum se declară pe ici pe acolo.

Așadar lumea întreagă se află în campanie, o campanie mascată dar agresivă și – ca o slabă mângâiere pentru orgoliul românilor care se lasă prostiți la fiecare campanie electorală internă de aceiași candidați pe care îi înjură a doua zi după alegeri – se poate spune că Europa a pus și ea botul la campaniile celor care împart lumea. Urmează înjurăturile”.

Colonelul în rezervă Marin Neacșu a devenit cunoscut publicului român, în special internauţilor, după ce a publicat „Scrisoare deschisă către poporul român”, articol ce a devenit viral, fiind însă atribuită în mod greşit părintelui Iustin Pârvu.

Sursa: gandeste.org

loading...
Citește mai departe>>

Facebook

Alte recomandări

Loading...

Cele mai citite articole din ultima săptămână

*** Infoalert.ro este un site ce cuprinde articole de presă preluate din diverse surse interne și externe. Majoritatea articolelor conțin link-uri către sursa lor originală, diverse site-uri informative din Romania sau de peste hotare.*** ***


Vă stăm oricând la dispoziție cu întrebări și sugestii la contact@infoalert.ro sau lăsându-ne un mesaj pe pagina noastră de Facebook
Copyright © 2018 *INFOALERT.RO * Unele drepturi rezervate***