Connect with us

Din lume

A fost descoperită o poarta în Insula Mare a Brăilei care duce spre o lume subterană misterioasă

Published

on

Insula Mare a Brăilei, sau Balta Brăilei este o insula de pe Dunăre, în județul Brăila, România. Ea are, în medie, 60 km lungime și 20 km lățime, cu o suprafață totală de 710 km².

În anii 80, deci în timpul comunismului, aici a avut loc un eveniment ce ar putea fi legat de lumea paranormalului. În Insula Mare a Brăilei , un tânăr, pe nume P., încerca să sape o fântână, cu ajutorul unor vecini, pentru a avea apa atât de necesară într-o zonă cu climă toridă. În timpul lucrului, unul din vecini începu să strige de disperare si să urle; restul barbaților l-au scos imediat pe om din fântână, dar acesta avea ochii holbați de groaza, aflându-se într-o stare de panica.

Tânărul P. ceru și el să se afunde cu frânghia în fântâna aflată în construcție, să vadă ce se întâmplase, căci vecinul sau era într-o stare atât de mare de șoc.

După câteva minute ieși tremurând ca varga. Ce se întâmplase? În urma afundării și alunecării tubului și fundului fântânii se realizase o prăbușire a peretelui de pietriș pe porțiunea de 60-70 de cm, nu spre interior, ci spre exteriorul lăcașului unde fusese tubul, lăsând la iveală o gaură ce părea nemărginită atât în sus, cat și în jos, atât înspre dreapta, cat și înspre stânga, cum priveai prin spărtură de nisip. Spațiul părea infinit și luminat într-o nuanță de roșu indescriptibil, asemănător cumva cu rosul soarelui ce apune în miezul verii. Din acest hău venea o muzica, un zgomot șuierător, înfricoșător, ce-ți ridica parul în cap.
La fata locului au apărut preotul, milițianul și primarul satului. După ce preotul și-a scos sutana și a coborât împreună cu primarul, popa a declarat irevocabil că este lucrarea diavolului, iar primarul a decretat că fântâna trebuie astupată, iar situația, imediat raportată la județ.

Spre miezul nopții, când P., împreună cu iubita să, L., se întorceau acasă, la poarta casei iubitei a apărut o mașină neagră din care au ieșit doi domni îmbrăcați în costume negre, fără cravate, cu pălării și cu parul lung, curgându-le pe lângă urechi, asemănători cu evreii ultraortodocsi pe care îi vedem la tv.

Cei doi l-au convins pe tânăr de faptul că interese sus-puse cer astuparea fântânii și i-au oferit un plic cu bani, drept despăgubire. Unul dintre străini a vorbit ceva indescriptibil la un aparat bizar (nu existau telefoane mobile pe vremea aceea!) și imediat a apărut o autobetonieră imensă, în cabina căreia erau doi muncitori în combinezoane negre.
Imediat ce au astupat gaura, atât mașina neagră, cat și betoniera s-au făcut nevăzute, iar P. și iubita sa au constatat cu stupoare că banii din plic se prefăcuseră în… praf! Numerele de înmatriculare ale mașinilor, deși au fost notate de martori, acestea s-au dovedit că aparatineau unor mașini inexistente.

“Oamenii în negru” din Insula Mare a Brăilei păreau a fi entități sosite dintr-o altă lume. Nici azi nu se știe cine i-a chemat, de unde veneau, la ce aparate au vorbit și cu cine, cum au dispărut într-o secundă și mai ales ce au găsit fântânarii atât de înfricoșător.

Un lucru e cert: în Insula Mare a Brăilei, în comuna Frecăței, există o poartă către lumea subterană, necunoscută nouă și plină de mister.

RECOMANDARE
Colesterolul - una dintre cele mai mari înșelătorii din vremurile noastre... Și cea mai profitabilă „boalăˮ din lume

Sursa: taifasuri.ro

loading...
2 Commentarii

2 Comments

  1. adrian

    apr. 16, 2017 at 11:42 pm

    Mai mult de 10 metri cubi nu putea avea betoniera IMENSA si daca era o gaura atat de mare betonul se ducea in gaura si nu se putea umple groapa niciodata niste aberatii nu mai puneti botul la toate prostiile pe care le scriu astia.

  2. Stefab Leca

    nov. 12, 2016 at 3:38 pm

    Se poate vedea cimentul turnat acolo in fantana?? Cat de mare era betoniera?? De ce santem asa de mult miniti??

Lasă un răspuns

Agricultura si economie

Tineri din România, cu vârste între 18 și 35 de ani, pot benefica de teren gratis pentru construcția de locuințe

Published

on

By

Tineri cu vârste între 18 și 35 de ani, pot benefica de teren gratis pentru construcția de locuințe.

În mediul rural, persoanele cu vârste cuprinse între 18 și 35 de ani, pot cere, primăriilor de care aparțin, atribuirea unei suprafețe de teren de până la 1.000 m2, fără a plăti nimic, doar pentru a-și construi o casă.

Conform  legii, tinerii își pot construi locuințe cu suprafețe cuprinse între 150-300 m2 în sectoarele municipiului București, dar și în alte municipii, între 250-400 m2 în orașe și între 250-1000 m2 în comune și sate care aparțin de unitățile administrativ teritoriale.

Cei care ar putea beneficia de a acest teren trebuie să îndeplinească următoarele condiții:

– vârstă între 18 și 35 de ani,

– să nu dețină nicio proprietate sau teren pe care poate fi construită o locuință în localitatea în care solicită terenul sau în alte localități din țară.

– părinții tinerilor să nu dețină sau să nu fi deținut un teren cu o suprafață mai mare de 500 mp în mediul urban, sau 5000 mp în mediul rural, în ultimii 10 ani în nicio localitate.

– cine a primit terenul, în decursul unui an trebuie să înceapă construcția cu respectarea tuturor prevederilor legale pentru executarea lucrărilor. În caz contrar, beneficiarului i se poate retrage dreptul de folosință asupra terenului primit.

Acte necesare pentru a putea primi terenul

Cererea pentru atribuirea unui teren de casa gratuit se depune la consiliul local al comunei, orasului, municipiului sau sectorului in care solicitantul are domiciliul.

Cererea cuprinde numele si prenumele solicitantului si domiciliul acestuia. La cerere se anexeaza urmatoarele documente:

* o copie a certificatului de nastere;
* o copie a cartii de identitate;
* o declaratie a solicitantului, pe propria raspundere, in care se mentioneaza ca nu detine sau nu a detinut in proprietate o locuinta ori un teren destinat construirii unei locuinte;
* o declaratie similara se depune si la data rezolvarii cererii.

RECOMANDARE
In funcție de poziția lui la ureche, telefonul mobil poate indica emisfera cerebrală dominantă a creierului uman

Beneficiarul terenului este obligat sa inceapa constructia locuintei in termen de un an de la data atribuirii terenului.

loading...
Citește mai departe>>

Ultimele articole

Alte recomandari

Loading...

Facebook

Cele mai citite articole din ultima săptămână

*** Infoalert.ro este un site ce cuprinde articole de presă preluate din diverse surse interne și externe. Majoritatea articolelor conțin link-uri către sursa lor originală, diverse site-uri informative din Romania sau de peste hotare.*** ***


Vă stăm oricând la dispoziție cu întrebări și sugestii la contact@infoalert.ro sau lăsându-ne un mesaj pe pagina noastră de Facebook
Copyright © 2018 *INFOALERT.RO * Unele drepturi rezervate***