Connect with us

Din lume

A fost descoperită o poarta în Insula Mare a Brăilei care duce spre o lume subterană misterioasă

Published

on

Insula Mare a Brăilei, sau Balta Brăilei este o insula de pe Dunăre, în județul Brăila, România. Ea are, în medie, 60 km lungime și 20 km lățime, cu o suprafață totală de 710 km².

În anii 80, deci în timpul comunismului, aici a avut loc un eveniment ce ar putea fi legat de lumea paranormalului. În Insula Mare a Brăilei , un tânăr, pe nume P., încerca să sape o fântână, cu ajutorul unor vecini, pentru a avea apa atât de necesară într-o zonă cu climă toridă. În timpul lucrului, unul din vecini începu să strige de disperare si să urle; restul barbaților l-au scos imediat pe om din fântână, dar acesta avea ochii holbați de groaza, aflându-se într-o stare de panica.

Tânărul P. ceru și el să se afunde cu frânghia în fântâna aflată în construcție, să vadă ce se întâmplase, căci vecinul sau era într-o stare atât de mare de șoc.

După câteva minute ieși tremurând ca varga. Ce se întâmplase? În urma afundării și alunecării tubului și fundului fântânii se realizase o prăbușire a peretelui de pietriș pe porțiunea de 60-70 de cm, nu spre interior, ci spre exteriorul lăcașului unde fusese tubul, lăsând la iveală o gaură ce părea nemărginită atât în sus, cat și în jos, atât înspre dreapta, cat și înspre stânga, cum priveai prin spărtură de nisip. Spațiul părea infinit și luminat într-o nuanță de roșu indescriptibil, asemănător cumva cu rosul soarelui ce apune în miezul verii. Din acest hău venea o muzica, un zgomot șuierător, înfricoșător, ce-ți ridica parul în cap.
La fata locului au apărut preotul, milițianul și primarul satului. După ce preotul și-a scos sutana și a coborât împreună cu primarul, popa a declarat irevocabil că este lucrarea diavolului, iar primarul a decretat că fântâna trebuie astupată, iar situația, imediat raportată la județ.

Spre miezul nopții, când P., împreună cu iubita să, L., se întorceau acasă, la poarta casei iubitei a apărut o mașină neagră din care au ieșit doi domni îmbrăcați în costume negre, fără cravate, cu pălării și cu parul lung, curgându-le pe lângă urechi, asemănători cu evreii ultraortodocsi pe care îi vedem la tv.

Cei doi l-au convins pe tânăr de faptul că interese sus-puse cer astuparea fântânii și i-au oferit un plic cu bani, drept despăgubire. Unul dintre străini a vorbit ceva indescriptibil la un aparat bizar (nu existau telefoane mobile pe vremea aceea!) și imediat a apărut o autobetonieră imensă, în cabina căreia erau doi muncitori în combinezoane negre.
Imediat ce au astupat gaura, atât mașina neagră, cat și betoniera s-au făcut nevăzute, iar P. și iubita sa au constatat cu stupoare că banii din plic se prefăcuseră în… praf! Numerele de înmatriculare ale mașinilor, deși au fost notate de martori, acestea s-au dovedit că aparatineau unor mașini inexistente.

“Oamenii în negru” din Insula Mare a Brăilei păreau a fi entități sosite dintr-o altă lume. Nici azi nu se știe cine i-a chemat, de unde veneau, la ce aparate au vorbit și cu cine, cum au dispărut într-o secundă și mai ales ce au găsit fântânarii atât de înfricoșător.

Un lucru e cert: în Insula Mare a Brăilei, în comuna Frecăței, există o poartă către lumea subterană, necunoscută nouă și plină de mister.

Sursa: taifasuri.ro

loading...
Loading...
2 Commentarii

2 Comments

  1. adrian

    apr. 16, 2017 at 11:42 pm

    Mai mult de 10 metri cubi nu putea avea betoniera IMENSA si daca era o gaura atat de mare betonul se ducea in gaura si nu se putea umple groapa niciodata niste aberatii nu mai puneti botul la toate prostiile pe care le scriu astia.

  2. Stefab Leca

    nov. 12, 2016 at 3:38 pm

    Se poate vedea cimentul turnat acolo in fantana?? Cat de mare era betoniera?? De ce santem asa de mult miniti??

Lasă un răspuns

Din lume

Mesaje amuzante și nu numai pentru Noul An! Dacă ești în pană de inspirație intra aici

Published

on

By

O publicație online redă mai multe urări pentru Noul An, dintre care le-am selectat pe cele din rândurile de mai jos:

“Viaţa mea ar fi goală fără tine, iar contul meu bancar ar fi plin. Un an nou fericit!”;

“Multă sănătate şi La Mulţi Ani, să ai mai mulţi fani decât duşmani!”;

„Căţeluş cu părul creţ
Să ai jeep-ul în coteţ
Să ai vilă cu piscină
Pe Madonna ca vecină
O lopată pentru bani
La anul şi la mulţi ani!”;

„Momentele speciale ale sfârşitului de an să-ţi aducă veselia în casă, bani în buzunar şi poate un Merţan!”;

”Fie-vă verde dolarul,
Şi de whisky plin paharul,
Şi încă unul cu vin,
Pentr-un 2017 plin!”;

„Fără fiţe, fără poante, la mulţi ani cu sănătate! Criza vine, criza trece, noi mereu vom petrece!”;

”Ieri e istorie, mâine e mister, azi este un dar. Un dar de împărţit cu cei dragi. La mulţi ani şi un an nou fericit!”;

”Bate-n uşă. Bate-n geam. Cine este? Noul an!”;

”Înainte să mă îmbăt şi să încep să dansez pe mese, permite-mi să-ţi urez La Mulţi Ani!”;

”Prietenilor mei le urez pace, sănătate şi multă dragoste. Glumesc, le urez cât mai puţină muncă şi mulţi bani. La mulţi ani!”;

Lovite-ar trenul fericirii / Trăsni-te-ar fulgerul iubirii / Sa-ti cada in cap un sac cu bani /Şi un bilet cu La mulți ani!

”Angelina Jolie, Brad Pitt, Kim Kardashian, Beyoncé, George Clooney şi EU! Oamenii celebri îţi urează La Mulţi Ani!”;

”Fie ca toate rezoluţiile de Anul Nou să dureze la fel de mult ca necazurile! La mulţi ani!”;

”Într-adevăr vei fi mai bătrân, mai plinuţ, dar nu îţi vei pierde din înţelepciune! La mulţi ani!”.
Dintre cele serioase puteți alege:

 “E cumpăna dintre ani! Sa privim înapoi cu iertare, înainte cu speranță, in jos cu înțelegere si in sus cu recunoștință! Speranța ta va deschide poarta spre un An Nou plin de bucurii si împliniri. La mulți ani!”

Îți urez, ție si familiei tale, multa sănătate, fericire si MULT NOROC in viitor! LA MULTI ANI! Sper ca aceasta sărbătoare sa va aducă numai fericire in casa si familie!

„Un an mai bogat in împliniri, mai înalt in aspirații si plin de succese. La mulți ani!”

„Gânduri bune fug spre voi, sănătate si noroc! Sărbători fericite si un An Nou de poveste! La mulți ani!”

„Gândiți-vă la trecerea dintre ani ca la o poarta. Puteți sa treceți prin aceasta poarta in noul an si sa luați cu voi doar lucrurile si gândurile bune. LA MULTI ANI!”

„Pentru anul ce vine iți doresc: pace in suflet, bucurie fără margini, sănătate cat cuprinde, credința in bine si săruturi o mie!”

loading...
Loading...
Citește mai departe>>

Ultimele articole

Alte recomandari

Loading...

Facebook

Cele mai citite articole din ultima săptămână

*** Infoalert.ro este un site ce cuprinde articole de presă preluate din diverse surse interne și externe. Majoritatea articolelor conțin link-uri către sursa lor originală, diverse site-uri informative din Romania sau de peste hotare.*** ***


Vă stăm oricând la dispoziție cu întrebări și sugestii la contact@infoalert.ro sau lăsându-ne un mesaj pe pagina noastră de Facebook
Copyright © 2018 *INFOALERT.RO * Unele drepturi rezervate***