Connect with us

INFO ȘTIRI

Terenul de fotbal în pantă aflat la 115 km depărtare de Satu Mare în comuna Finiș

Published

on

Românii vor să impresioneze lumea buna a fotbalului asa ca au construit un teren de fotbal în pantă. Construcția a început în anul 2010, fiind finalizata în anul 2012. 

Comuna Finis din judetul Bihor nu spune prea multe, insa ea a devenit cunoscuta in momentul in care s-a aflat pe ce se duc 600.000 de lei – un teren de fotbal, înconjurat de o pista de atletism si o tribuna. Construite in panta.

Realitatea.net informeaza ca satul Brusturi, ce apartine de comuna Finis,  este conectat nici macar la rețeaua de electricitate, asa ca reticenta locuitorilor fata de arena este de înțeles.

Avem echipa de fotbal si am jucat in alta parte, in fiecare duminica am inchiriat teren de fotbal. Au venit 1,8 miliarde de lei vechi si nu se dau pana nu semneaza dirigintele de santier receptia partiala a lucrarii„, spunea in 2010 primarul Ioan Manea.stadion finis

Autoritățile au spus că au ales varianta construcției terenului de fotbal pe plan înclinat considerând că astfel le va fi mai ușor să realizeze tribuna. Citeste mai multe pe: ziare.com

Intre timp terenul în pantă din imaginea de mai sus chiar există – sau mai bine zis, chiar a existat, dar nu în România, ci în Ucraina! Încă nu am aflat locația exactă a acestuia, dar din informațiile găsite până acum, s-ar fi aflat undeva în zona satului Lavki din Ucraina, la aproximativ 115 km depărtare de Satu Mare. Terenul a fost pregătit cu ocazia Campionatului European de fotbal din 2012 care s-a desfășurat în Polonia și Ucraina. Pe acest teren nu s-a jucat fotbal, nici măcar amical.

RECOMANDARE
Boala mută care vă afectează organismul fără simptome. Recomandările medicilor

Terenul nu a fost decât o glumă bună făcută de ucrainieni pentru a-i surprinde pe străinii care urmau să vină la Euro 2012. Proiectul a început în 2009 și a fost terminat în 2010. Pentru că terenul a început să atragă priviri, cei care l-au construit, s-au gândit să facă și profit de pe urma acestuia astfel că au oferit spre închiriere spații publicitare. Terenul de fotbal a fost amenajat pe un deal cu o înclinație de aproximativ 45 de grade între orașele Uzhgorod și Mukachevo, în preajma localității amintite mai sus. Citeste mai multe aici 

loading...
5 Commentarii

5 Comments

 1. Io

  ian. 10, 2017 at 4:21 pm

  -…si udrea??… – udrea…e libera in continuare. Cica nu sunt probe – A! Pai…. bine!

 2. vlad

  ian. 5, 2017 at 8:47 pm

  @Rotaru tu afirmi:”Poporul roman nu este un popor de prosti dar il conduce prostii care au iesit in fata profitand de bunatatea acestuia.”
  FALS
  Poporul roman este in marea majoritate prost, conducatorii ne reprezinta, noi ii votam.
  Nu mai avem nici o scuza sintem in cel mai mare bloc economic al lumii,sintem in NATO, cam ce se vede acum s-a mai trait: deficite,imprumuturi…in 3-5 ani ne dam batuti in fata FMI…vine dreapta face curatanie poate Ponta&Dragnea sint arestati,inchisi,austeritate excedent ies urmasii lui Iliescu deficite,dezmat….
  Ie prosti romanii domne,ie prosti rau.

 3. Juan Juan

  iul. 22, 2016 at 8:47 pm

  Îmi pare bine ? de acești proiectanți ce ai gândit înainte de venirea Jocului Pochemon pentru că acum joaca la un teren special gândit și calculat pentru acești mici jucători. Bravo în primul rand Domnului Primar pentru că suntem singuri din lume ? cu teren pentru ultimul ragnet de GAMES POCHEMON. ?????

 4. gigi duru

  iul. 9, 2016 at 9:47 am

  Nu cred că Udrea ar avea vre-o vină,nu l-a construit ea,și probabil nu a știut pe ce și cui dă banii. Cred că în prealabil celor care au aprobat,precum și constructorului care a acceptat( indiferent decât ar fi fost tentanți banii) fără nici un dubiu li se impune un control medical amănunțit (poate suferă de ceva de care nu știu nici ei) și dacă sunt declarați APȚI ,OBLIGATORIU VA TREBUII SĂ FIE TRAȘI LA RĂSPUNDERE ȘI RECUPERAȚI BANII.

 5. Rotaru

  mart. 26, 2016 at 11:17 am

  Poporul roman nu este un popor de prosti dar il conduce prostii care au iesit in fata profitand de bunatatea acestuia.
  Un asemenea primar nu stiu cum mai este suportat in comuna sa de cetatenii respectivi?
  Du-te nene primar la coada vacii si fa ceva inventii in lumea animalelor poate acolo o nimeresti

Lasă un răspuns

INFO ȘTIRI

Varujan Vosganian viseaza si ni-l ofera pe Tariceanu presedinte. „Este un om elegant, civilizat si nu e ticalos”

Published

on

By

Vicepreşedintele ALDE Varujan Vosganian a opinat că liderul partidului său, Călin Popescu Tăriceanu, este o variantă ideală pentru şefia statului român, pentru că e un om elegant, civilizat, nu a fost niciodată ticălos sau lacom şi nu încurajează clientela.

Vicepreşedintele ALDE Varujan Vosganian a afirmat vineri seară, la Antena 3, că România „ar reintra în normalitate” dacă şeful său de partid, Călin Popescu Tăriceanu, ar câştiga alegerile prezidenţiale din 2019.

„Să vă spun ce nu aş vrea să se întâmple. În 2014 circula o glumă proastă la care românii râdeau cu poftă pentru că avea un substrat real: ‘cine câştigă alegerile, cine rămâne liber’. Aş vrea ca aşa ceva să nu se mai întâmple şi aş vrea ca serviciile de informaţii, procuratura, reţelele externe ale diverselor sisteme de informaţii să nu se amestece”, a declarat Vosganian, citat de Mediafax.

Liderul ALDE a afirmat că nu vrea să aprecieze care ar fi cae mai bună varianta de prezidenţiabil a coaliţiei de guvernare, pentru a nu stârni posibile animozităţi în PSD, însă personal îl preferă pe Tăriceanu.

„Nu vreau să duc discuţia asta care este prematură, pentru că ar trebui să decidem înăuntrul coaliţiei pentru că a aduce argumente în favoarea unuia dintre candidaţi în dauna celuilalt, ar însemna că într-un fel minimalizezi rolul partidului celuilalt şi cei de la PSD s-ar putea simţi ofensaţi de argumentele mele. În legătură cu Călin Popescu Tăriceanu pot să vă spun, din punctul meu de vedere, că este un om elegant, civilizat. În viaţa lui nu a fost nici ticălos, nu a fost înclinat către arghirofilii, nu a fost lacom de bani, nu a mai încurajat clientela. Când nu a mai fost prim-ministru şi-a cărat singur geanta la Parlament. Este un om cu care România ar reintra în normalitate. De aceea eu îl susţin pe Călin Tăriceanu şi am acest argument că am fost împreună şi îl cunosc de aproape 30 de ani”, a menţionat Vosganian, citat de epochtimes.ro

RECOMANDARE
Boala mută care vă afectează organismul fără simptome. Recomandările medicilor
loading...
Citește mai departe>>

Ultimele articole

Alte recomandari

Loading...

Facebook

Cele mai citite articole din ultima săptămână

*** Infoalert.ro este un site ce cuprinde articole de presă preluate din diverse surse interne și externe. Majoritatea articolelor conțin link-uri către sursa lor originală, diverse site-uri informative din Romania sau de peste hotare.*** ***


Vă stăm oricând la dispoziție cu întrebări și sugestii la contact@infoalert.ro sau lăsându-ne un mesaj pe pagina noastră de Facebook
Copyright © 2018 *INFOALERT.RO * Unele drepturi rezervate***