Connect with us

INFO ȘTIRI

Terenul de fotbal în pantă aflat la 115 km depărtare de Satu Mare în comuna Finiș

Published

on

Românii vor să impresioneze lumea buna a fotbalului asa ca au construit un teren de fotbal în pantă. Construcția a început în anul 2010, fiind finalizata în anul 2012. 

Comuna Finis din judetul Bihor nu spune prea multe, insa ea a devenit cunoscuta in momentul in care s-a aflat pe ce se duc 600.000 de lei – un teren de fotbal, înconjurat de o pista de atletism si o tribuna. Construite in panta.

Realitatea.net informeaza ca satul Brusturi, ce apartine de comuna Finis,  este conectat nici macar la rețeaua de electricitate, asa ca reticenta locuitorilor fata de arena este de înțeles.

Avem echipa de fotbal si am jucat in alta parte, in fiecare duminica am inchiriat teren de fotbal. Au venit 1,8 miliarde de lei vechi si nu se dau pana nu semneaza dirigintele de santier receptia partiala a lucrarii„, spunea in 2010 primarul Ioan Manea.stadion finis

Autoritățile au spus că au ales varianta construcției terenului de fotbal pe plan înclinat considerând că astfel le va fi mai ușor să realizeze tribuna. Citeste mai multe pe: ziare.com

Intre timp terenul în pantă din imaginea de mai sus chiar există – sau mai bine zis, chiar a existat, dar nu în România, ci în Ucraina! Încă nu am aflat locația exactă a acestuia, dar din informațiile găsite până acum, s-ar fi aflat undeva în zona satului Lavki din Ucraina, la aproximativ 115 km depărtare de Satu Mare. Terenul a fost pregătit cu ocazia Campionatului European de fotbal din 2012 care s-a desfășurat în Polonia și Ucraina. Pe acest teren nu s-a jucat fotbal, nici măcar amical.

RECOMANDARE
Klaus Iohannis, apel disperat catre natiune: inlocuirea acestui "accident al democratiei romanesti" care este Guvernul Dragnea-Dancila

Terenul nu a fost decât o glumă bună făcută de ucrainieni pentru a-i surprinde pe străinii care urmau să vină la Euro 2012. Proiectul a început în 2009 și a fost terminat în 2010. Pentru că terenul a început să atragă priviri, cei care l-au construit, s-au gândit să facă și profit de pe urma acestuia astfel că au oferit spre închiriere spații publicitare. Terenul de fotbal a fost amenajat pe un deal cu o înclinație de aproximativ 45 de grade între orașele Uzhgorod și Mukachevo, în preajma localității amintite mai sus. Citeste mai multe aici 

loading...
5 Commentarii

5 Comments

 1. Io

  ian. 10, 2017 at 4:21 pm

  -…si udrea??… – udrea…e libera in continuare. Cica nu sunt probe – A! Pai…. bine!

 2. vlad

  ian. 5, 2017 at 8:47 pm

  @Rotaru tu afirmi:”Poporul roman nu este un popor de prosti dar il conduce prostii care au iesit in fata profitand de bunatatea acestuia.”
  FALS
  Poporul roman este in marea majoritate prost, conducatorii ne reprezinta, noi ii votam.
  Nu mai avem nici o scuza sintem in cel mai mare bloc economic al lumii,sintem in NATO, cam ce se vede acum s-a mai trait: deficite,imprumuturi…in 3-5 ani ne dam batuti in fata FMI…vine dreapta face curatanie poate Ponta&Dragnea sint arestati,inchisi,austeritate excedent ies urmasii lui Iliescu deficite,dezmat….
  Ie prosti romanii domne,ie prosti rau.

 3. Juan Juan

  iul. 22, 2016 at 8:47 pm

  Îmi pare bine ? de acești proiectanți ce ai gândit înainte de venirea Jocului Pochemon pentru că acum joaca la un teren special gândit și calculat pentru acești mici jucători. Bravo în primul rand Domnului Primar pentru că suntem singuri din lume ? cu teren pentru ultimul ragnet de GAMES POCHEMON. ?????

 4. gigi duru

  iul. 9, 2016 at 9:47 am

  Nu cred că Udrea ar avea vre-o vină,nu l-a construit ea,și probabil nu a știut pe ce și cui dă banii. Cred că în prealabil celor care au aprobat,precum și constructorului care a acceptat( indiferent decât ar fi fost tentanți banii) fără nici un dubiu li se impune un control medical amănunțit (poate suferă de ceva de care nu știu nici ei) și dacă sunt declarați APȚI ,OBLIGATORIU VA TREBUII SĂ FIE TRAȘI LA RĂSPUNDERE ȘI RECUPERAȚI BANII.

 5. Rotaru

  mart. 26, 2016 at 11:17 am

  Poporul roman nu este un popor de prosti dar il conduce prostii care au iesit in fata profitand de bunatatea acestuia.
  Un asemenea primar nu stiu cum mai este suportat in comuna sa de cetatenii respectivi?
  Du-te nene primar la coada vacii si fa ceva inventii in lumea animalelor poate acolo o nimeresti

Lasă un răspuns

INFO ȘTIRI

S-a trezit Arsinel: „Lasati-ma sa fiu mamaligar! Cred ca UE pofteste la ce are Romania”

Published

on

By

Actorul Alexandru Arşinel (79 de ani) a declarat, într-un interviu la Digi24, că nu înţelege protestele din Piaţa Victoriei, iar Uniunea Europeană ar „pofti“ la multe lucruri pe care le are România şi „încearcă să ne calce pe grumaz ca să cedăm“.

Invitat la emisiunea „În faţa ta“, difuzată de Digi24, Alexandru Arşinel a vorbit despre situaţia politică şi socială din România şi despre dorinţa oamenilor de a rămâne în Europa. Actorul a declarat că nu înţelege de ce protestează oamenii în Piaţa Victoriei, el considerând că, de fapt, nu cer ceva concret. Când a venit vorba de oamenii care cer rămânerea în Uniunea Europeană şi respectarea valorilor acesteia, aceasta fiind şi tema unui protest anunţat pentru duminică în faţa Guvernului, directorul Teatrului de Revistă a mărturisit:

„Cred că lucrul acesta îl dorim cu toţii, cred că uneori această intrare în Europa nu ţine numai de ce vrem noi. Uneori ţine şi de ceea ce ni se strecoară uneori că ar trebui să cerem sau ceea ce cerem nu se poate admite, pentru că am călcat strâmb într-o anumită direcţie (…) Nu, eu vreau să mănânc mămăligă dimineaţa, nu spune tu că trebuie să mănânc pâine prăjită. Nu vreau, eu sunt mămăligar“. „Niciodată nu am înţeles exact dacă cei care se adună toţi la un loc protestează pentru acelaşi lucru. Individual, fiecare protestează pentru problema lui. Nu am văzut încă acele pancarte în care să spună: vrem autostradă, vrem cutare.

Fiecare se duce acolo pentru câte ceva. Mereu altceva, cred că nu ne fixăm suficient de bine anumite obiective când facem aceste adunări să cerem ceva concret. Cum acum se închide metroul“, a spus Alexandru Arşinel. „Se fură în toată Europa. Cred că poftesc la multe lucruri pe care le are România şi cred că poftesc în aşa fel încât încearcă să ne calce pe grumaz ca să cedăm. Ţara asta ar trebui să fie fericită, oamenii din ţara asta ar trebui să se bucure de aurul de la Roşia Montană, de gaze, de petrol, de pădurile care se pleacă aşa, trenuri întregi. Le-a mai crescut nivelul de trai, dar nu se bucură într-adevăr. Nu cred că ne privesc cu foarte multă dragoste cei din jur şi nu de acuma, dintotdeauna. Nu uitaţi că se discută şi apar uneori informări că încă din Primul Război Mondial sunt ţări care ne sunt datoare miliarde, ca să nu mai spun din Al Doilea Război Mondial“, a mai spus Arşinel.

Citeste mai mult: adev.ro

RECOMANDARE
Klaus Iohannis, apel disperat catre natiune: inlocuirea acestui "accident al democratiei romanesti" care este Guvernul Dragnea-Dancila
loading...
Citește mai departe>>

Ultimele articole

Alte recomandari

Loading...

Facebook

Cele mai citite articole din ultima săptămână

*** Infoalert.ro este un site ce cuprinde articole de presă preluate din diverse surse interne și externe. Majoritatea articolelor conțin link-uri către sursa lor originală, diverse site-uri informative din Romania sau de peste hotare.*** ***


Vă stăm oricând la dispoziție cu întrebări și sugestii la contact@infoalert.ro sau lăsându-ne un mesaj pe pagina noastră de Facebook
Copyright © 2018 *INFOALERT.RO * Unele drepturi rezervate***