Connect with us

Diverse

Absolut șocant! Veşti cutremurătoare despre starea lui Michael Schumacher la trei ani şi jumătate de la accident

Published

on

Veşti cutremurătoare despre starea lui Michael Schumacher la trei ani şi jumătate de la accident! Cum arată Michael Schumacher după mai bine de 3 ani de comă! Cântărește 45 kg și  a scăzut în înălțime

 

Starea de sănătate a lui Michael Schumacher este, în continuare, instabilă, la trei ani de la accidentul petrecut la schi, într-o staţiune franceză. Veştile despre campionul din Formula 1 sunt şocante.

RECOMANDARE
Florin Iordache, gest de mahala in Parlament. Semne obscene in mijlocul plenului - video
 Publicaţia spaniolă “Las 2 Orillas” a publicat câteva detalii îngrijorătoare despre starea de sănătate a pilotului. Schumacher a ajuns să cântărească doar 45 de kilograme şi a scăzut în înălţime de la 1.74 metri la 1.60 m. Germanul este ţintuit la pat, în urma accidentului de la schi şi respiră artificial ajutat de 15 specialişti care îi sunt alături continuu.

Tratatmentul pilotului din F1 este de asemenea foarte costisitor, familia suportând cheltuieli de 100.000 de euro pe zi, scrie publicaţia Diario Gol. Schumacher se află la vila familiei din Gland, Elveţia, şi este vizitat de fratele său, Ralf Schumacher, alături de care a pilotat în Formula 1, dar şi de alte personalităţi din circuit precum: Flavio Briatore, Jean Todt sau Ross Brawn.

Familia germanului păstrează discreţia în privinţa informaţiilor despre pilotul din F1, iar recent au câştigat un proces cu tabloidul Bunte, care a scris că Schumacher va putea merge din nou. Publicaţia a fost nevoită să plătească suma de 50.000 de dolari.

Sursa: www.prosport.ro

Loading...

Diverse

Descoperire uimitoare: în organismul uman există atomi proveniți din alte galaxii!

Published

on

By

Oamenii de ştiinţă au făcut o descoperire extraordinară. Conform unui studiu recent, publicat în Monthly Notices of the Royal Astronomical Society, mai mult de o jumătate din materia Căii Lactee și implicit jumătate dintre atomii care intră în componența corpurilor oamenilor, ar putea proveni din exteriorul galaxiei noastre.

Astrofizicienii de la Northwestern University (SUA, Illinois) au realizat simulări pe un supercomputer, identificând astfel un fenomen cosmic numit transfer intergalactic, care a dus la descoperirea unor aspecte neștiute din evoluția galactică, scrie sciencealert.com.

Astrofizicienii au constatat că exploziile colosale ale supernovelor pot expulza cantități imense de materie din propriile galaxii. Atomii pot fi propulsați, în acest fel, cu o forță suficient de mare pentru a parcurge distanțele imense de la o galaxie la alta. Datorită acestor fenomene, galaxia noastră, Calea Lactee, a „importat” materie provenită de la alte galaxii și, desigur, a și „exportat” gigantice cantități de atomi, în urma exploziilor propriilor supernove.

RECOMANDARE
Dupa o toamna generoasa, ne pregatim de iarna. Vezi prognoza meteo pe doua saptamani

După cum remarcă conducătorul studiului, Daniel Anglés-Alcázar, în organismul fiecărui om există un număr de atomi proveniți din galaxiile vecine, deci, ne-am putea considera, fie și parțial, „călători prin spațiu” sau „imigranți extragalactici”. Citeşte mai mult pe cunoastelumea.ro

Loading...
Citește mai departe>>

Ultimele articole

Alte recomandari

loading...

Facebook

Cele mai citite articole din ultima săptămână

*** Infoalert.ro este un site ce cuprinde articole de presă preluate din diverse surse interne și externe. Majoritatea articolelor conțin link-uri către sursa lor originală, diverse site-uri informative din Romania sau de peste hotare.*** ***


Vă stăm oricând la dispoziție cu întrebări și sugestii la contact@infoalert.ro sau lăsându-ne un mesaj pe pagina noastră de Facebook
Copyright © 2018 *INFOALERT.RO * Unele drepturi rezervate***