Aceasta imagine CONTROVERSATĂ a împărțit în aceste zile internetul în două. Femeia din imagine... - Infoalert.ro
Connect with us

INEDIT news

Aceasta imagine CONTROVERSATĂ a împărțit în aceste zile internetul în două. Femeia din imagine…

Published

on

RECOMANDARE
TOP 12 fenomene INEXPLICABILE surprinse de camerele de luat vederi. Poti sa explici asa ceva? VIDEO

Aceasta imagine CONTROVERSATĂ a împărțit în aceste zile internetul în două.. Este vorba despre o mămică de etnie roma, care isi schimba copilul pe una din mesele amplasate într-un centru comercial din Targu-Mures, în zona restaurantelor de tip fast-food.

In timp ce unii condamna gestul pe care îl considera inadecvat, alții ii iau apărarea femeii, spunând ca poate fi si acesta un mod prin care se „atrage atenția” asupra faptului ca grupul sanitar nu este prevazut cu o măsuța de schimbat scutece, scrie kanald.ro.

Mai mult, unii internauti au spus ca abia acum isi dau seama la ce folosesc șervețelele umede, pe care mai multe restaurante le ofera clienților, odata cu mâncarea.

In schimb altii spun ca Nu poate fi vorba decât de … NESIMTIRE!!! Daca vrei sa atragi atenția că la wc nu este măsuța pentru schimbat copii, e așezi frumos la casierie, la ușă biroului directorului de magazin, nicidecum pe masa unde clienții unui fast-food independent de acel market își mănâncă mâncarea. Sa înțeleg că era revoltata pe acei clienți sau că a dat dovada de lipsă totală de educație ?

Oricum ar fi, imaginea a devenit virala, in doar câteva ore. Părerea ta care este? Este condamnabil gestul acestei mămici, sau nu?

loading...
Adaugă un comentariu

Lasă un răspuns

Diverse

Descoperire uimitoare: în organismul uman există atomi proveniți din alte galaxii!

Published

on

By

RECOMANDARE
Descoperire uimitoare: în organismul uman există atomi proveniți din alte galaxii!

Oamenii de ştiinţă au făcut o descoperire extraordinară. Conform unui studiu recent, publicat în Monthly Notices of the Royal Astronomical Society, mai mult de o jumătate din materia Căii Lactee și implicit jumătate dintre atomii care intră în componența corpurilor oamenilor, ar putea proveni din exteriorul galaxiei noastre.

Astrofizicienii de la Northwestern University (SUA, Illinois) au realizat simulări pe un supercomputer, identificând astfel un fenomen cosmic numit transfer intergalactic, care a dus la descoperirea unor aspecte neștiute din evoluția galactică, scrie sciencealert.com.

Astrofizicienii au constatat că exploziile colosale ale supernovelor pot expulza cantități imense de materie din propriile galaxii. Atomii pot fi propulsați, în acest fel, cu o forță suficient de mare pentru a parcurge distanțele imense de la o galaxie la alta. Datorită acestor fenomene, galaxia noastră, Calea Lactee, a „importat” materie provenită de la alte galaxii și, desigur, a și „exportat” gigantice cantități de atomi, în urma exploziilor propriilor supernove.

După cum remarcă conducătorul studiului, Daniel Anglés-Alcázar, în organismul fiecărui om există un număr de atomi proveniți din galaxiile vecine, deci, ne-am putea considera, fie și parțial, „călători prin spațiu” sau „imigranți extragalactici”. Citeşte mai mult pe cunoastelumea.ro

loading...
Citește mai departe>>

Ultimele articole

Alte recomandari

Loading...

Facebook

Cele mai citite articole din ultima săptămână

*** Infoalert.ro este un site ce cuprinde articole de presă preluate din diverse surse interne și externe. Majoritatea articolelor conțin link-uri către sursa lor originală, diverse site-uri informative din Romania sau de peste hotare.*** ***


Vă stăm oricând la dispoziție cu întrebări și sugestii la contact@infoalert.ro sau lăsându-ne un mesaj pe pagina noastră de Facebook
Copyright © 2018 *INFOALERT.RO * Unele drepturi rezervate***