Această otravă ne distruge sistemul osos. Renunțați la consumul băuturii periculoase! - Infoalert.ro
Connect with us

Din lume

Această otravă ne distruge sistemul osos. Renunțați la consumul băuturii periculoase!

Published

on

RECOMANDARE
Medic român: „Feliile de pâine cu zacuscă sunt o bombă calorică”. Sunt pline camerele de gardă ale spitalelor de urgență de „mâncăi” care au ținut post

Băutura – otravă acționează treptat, dar sigur. De suferit au mai multe părți ale organismului, nu doar oasele. Doctorul West Conner, considerat un “Farmacist renegat” a prezentat, pe pagina lui de internet, efectele treptate ale consumului de Cola (indiferent de marca producătorului).

Primele 10 minute

După ce ați consumat o doza de Cola, organismul este bombardat cu zahar (echivalentul a 10 lingurițe de zahar, doza zilnică recomandată). Organismul nu poate dizolva acest aport din cauza fosfaților pe care îi conține.

După 20 de minute

Aportul de glucoză este foarte mare  iar organismul elimină insulina doar o singură dată. Ficatul începe transformarea zaharului în grăsimi.

După 40 de minute

Cafeina din Cola a fost absorbită total. Ficatul elimină si mai mult zahar în sânge. Nu vă mai simțiți obosiți datorită blocajului receptorilor adenozinei.

După 45 de minute

Organismul eliberează mai multă dopamină, care stimulează plăcerea din cerebel (ca și efectul heroinei).

După 60 de minute

Fosfatul duce zincul, magneziul și calciul spre sistemul digestiv, îngreunând digestia. Se blochează eliminarea calciului prin urină, acesta din urmă depunându-se în zone nedorite.

Veți simți nevoia imediată de a merge la toaletă, pentru a elimina și zincul, calciul si magneziul, care trebuiau să alimenteze oasele.

Se va simți efectul zaharului. Începeți să deveniți agitat și fără putere. Ați eliminat deja apa din Cola dar si alte suplimente de care avea nevoie organismul. Acestea erau necesare pentru întărirea dinților, oaselor sau pentru funcționarea optimă a sistemului digestiv. În timp crește și riscul dezvoltării diabetului.

Sursa:observator.news

loading...

Din lume

Şoferiță româncă găsită fără suflare în cabina TIR-ului său, în Italia. Avea doar 33 de ani

Published

on

By

RECOMANDARE
Cum poți salva pe cineva care are un accident vascular cerebral? Dați mai departe. Nu se știe când cineva poate avea nevoie de aceste informații vitale

Gabriela Aiban, șoferiță de TIR, a fost găsită moartă, la volan, într-o benzinărie din Italia. Cel mai probabil, victima în vârstă de 33 de ani a făcut un infarct.

Gabriela era din Jibou, județul Sălaj și a fost găsită fără suflare într-o benzinărie din Italia, în cabina TIR-ului său, având capul pe volan. Tragedia s-a petrecut miercuri spre joi, 24 mai, la ora 2:00 noaptea, într-o zonă de serviciu din localitatea Imperia, situată în apropierea graniței cu Franța.

Gabriela Aiban a lucrat timp de 3 ani pe camion pentru o firmă din Ungaria iar din luna septembrie a anului trecut, s-a angajat la o firmă de transport din Baia Mare, de unde făcea expediţii peste graniţă.

Cam aşa s-a întâmplat şi în această săptămână, când şoferiţa româncă făcea un transport în Italia, de unde nu s-a mai întors. Lasă în urma sa două fete de 11 și respectiv 13 ani.

O cunoscută a femeii decedate a făcut un apel umanitar pentru ca trupul neînsuflețit al Gabrielei să poată fi repatriat.

Sub titlul „Un înger a plecat la Dumnezeu!”, Julia Stănescu scrie:

„… Oare să fi fost obosită? Să fi fost ea extenuată? Nu se ştie încă, deoarece se aşteaptă autopsia, dar pentru fetiţe şi pentru toţi cei care o cunosc şi o iubesc, nimic nu mai contează. Ea nu va mai reveni niciodată la fetiţele ei, nu le va mai îmbrăţisa, săruta sau alina. Nimic nu va înlocui mama pe care ele au pierdut-o. Sora Gabrielei o defineşte ca fiind o luptătoare, un om puternic şi plin de viaţă şi care a plecat pe drumuri să îşi ajute familia ca orice alt om care doreşte să asigure un trai decent celor dragi.” scrie în tulburătorul mesaj postat de Julia Stănescu.

Sursa: rotalianul.com

loading...
Citește mai departe>>

Ultimele articole

Alte recomandari

Loading...

Facebook

Cele mai citite articole din ultima săptămână

*** Infoalert.ro este un site ce cuprinde articole de presă preluate din diverse surse interne și externe. Majoritatea articolelor conțin link-uri către sursa lor originală, diverse site-uri informative din Romania sau de peste hotare.*** ***


Vă stăm oricând la dispoziție cu întrebări și sugestii la contact@infoalert.ro sau lăsându-ne un mesaj pe pagina noastră de Facebook
Copyright © 2018 *INFOALERT.RO * Unele drepturi rezervate***