Acest băiețel a pierdut 75% din vedere din cauza unei jucării care există în fiecare casă.
Connect with us

Din lume

Acest băiețel a pierdut 75% din vedere din cauza unei jucării care există în fiecare casă.

Published

on

RECOMANDARE
Gimnastica făcută de patru ori pe săptămână ar putea opri simptomele de demență!

Acest băiețel a pierdut 75% din vedere din cauza unei jucării care există în fiecare casă.

Dacă te-ai născut în anii ’80 sau ’90 cu siguranță ții minte cum se distrau atunci copiii… Mulți copii aveau lasere, pe care le luau la școală și enervau cu ele profesorii, distrăgându-i de la muncă. Însă acum laserele sunt folosite chiar de profesori, în loc de arătătorul învechit.

Din neglijență, mulți maturi lasă aceste lasere la nimereală, fiind siguri că ele nu prezintă niciun pericol. Dar uită că ele au fost făcute în China, unde normele de siguranță pentru astfel de lucruri nu sunt luate în calcul în timpul producției.

i poftim și un caz real: un băiat de 14 ani a vrut să se joace cu laserul și și-a luminat cu el în ochi. Ceea ce a urmat după aceasta nu e greu de ghicit…

Bietul băiat a pierdut 75% din vedere. Acum vederea sa poate fi recuperată doar cu ajutorul microchirurgiei. Sfătuim pe toți părinții să privească acest video. Dacă aveți acasă astfel de lasere ar fi bine să le ascundeți sau să le aruncați, pentru a evita astfel de tragedii. La fel de bine este să informați copiii despre pericolul unor astfel de jucării.

Sursa: www.perfectmedia.tv

loading...
1 Comentariu

1 Comentariu

  1. roveli

    Apr 20, 2017 at 4:04 pm

    In anumite tari, o astfel de intamplare atrage un proces costisitor si plata unor despagubiri de milioane de euro. Ar trebui procedat la fel si un Romania.

Lasă un răspuns

Din lume

VIDEO |Scene terifiante în Anglia: „Este cel mai violent atac petrecut pe pământ britanic”. Un arbitru a fost bătut şi călcat în picioare de zeci de jucători la un meci între două echipe de turci

Published

on

By

RECOMANDARE
Locul din România care îţi taie răsuflarea: Laguna Albastră

Un meci de fotbal între două echipe de amatori a oferit un eveniment care a oripilat opinia publică. Două echipe formate exclusiv din etnici turci s-au înfruntat în finala „London Turkish League Federation Cup”, disputată în capitala Angliei. Meciul dintre Dumlupinar Yeni Malatya Spor şi GS FC s-a terminat cu scorul de 2-1, dar imaginile oferite de cele două echipe sunt de-a dreptul şocante. Arbitrul Fernando Lopez a fost călcat în picioare de fotbalişti, bătaie la care au fost părtaşi şi câţiva fani.

Arbitrul întâlnirii a fost pus la pământ şi bătut de jucătorii ambelor echipe, conform Daily Mail. Conform sursei citate, fotbaliştii lui GS FC, echipa pierzătoare, şi-au ieşit din minţi după ce le-au fost refuzate două două penalty-uri pe finalul partidei, terminând, de asemenea, meciul în nouă oameni. Comunitatea Turcă de Fotbal din Londra a anunţat ulterior pentru Sportsmail că arbitrul Lopez are doar vânătăi şi că nu a rămas cu nimic rupt după acest incident.

„Cu siguranţă e cel mai violent atac asupra unui arbitru petrecut pe pământ britanic”, a declarat reprezentantul Ref Support UK, Martin Cassidy.

Un oficial al ligii a oferit şi primele declaraţii pe seama incidentului: „Îi vrem afară. E dezgustător şi îi condamnăm. Cerem excluderea permanentă a celor implicaţi, odată ce poliţia va identifica vionovaţii. Îi vrem afară, chiar dacă e o ligă pentru comunitatea turcă în Marea Britanie, care se joacă de peste 40 de ani”.

Poliţia a fost chemată la faţa locului, iar un martor a declarat că arbitrul nu ar vrea să depună plângere în urma acestui eveniment.

Sursa: prosport.ro

loading...
Citește mai departe>>

Ultimele articole

Alte recomandari

Loading...

Facebook

Cele mai citite articole din ultima săptămână

*** Infoalert.ro este un site ce cuprinde articole de presă preluate din diverse surse interne și externe. Majoritatea articolelor conțin link-uri către sursa lor originală, diverse site-uri informative din Romania sau de peste hotare.*** ***


Vă stăm oricând la dispoziție cu întrebări și sugestii la contact@infoalert.ro sau lăsându-ne un mesaj pe pagina noastră de Facebook
Copyright © 2018 *INFOALERT.RO * Unele drepturi rezervate***