Connect with us

Din lume

Acest cuplu a DIVORŢAT după 19 ani de căsnicie, însă despărţirea s-a produs în cel mai ROMANTIC mod

Published

on

RECOMANDARE
Metode simple si naturale ca sa scapi de pete, negi, alunite și excrescențe ale pielii fără tratamente costisitoare

Sfârşitul unei căsnicii nu este o experienţă uşor de traversat, dar, uneori, este inevitabil. Dacă pentru parteneri divorţul este traumatizant, pentru copii este de-a dreptul dramatic. O adoslescentă din Texas a ţinut să împărtăşească cu prietenii de pe o reţea de socializare momentul despărţirii părinţilor săi după 19 ani de căsătorie.

Un cuplu din Texax s-a despărţit în cel mai romantic mod posibil, făcând din divorţ o altă amintire frumoasă. Morgan Lynn (17 ani), fiica părinţilor în cauză, a împărtăşit modul emoţionant în care s-a realizat separarea.

„Tatăl meu obişnuia să-i trimită mamei un buchet cu florile preferate, ori de câte ori avea o zi proastă. I-a trimis şi un bilet, prin care i-a spus că mereu o va iubi în felul său. M-a făcut să plâng ştiind că şi în ultima clipă, tata a avut grijă să-i trimită mamei florile preferate, pentru ca ziua divorţului să îi fie mai frumoasă”.

Povestea a ajuns pe internet şi a devenit imediat virală în toată lumea. E greu să nu te laşi emoţionat de o asemenea întâmplare, într-o lume în care divorţurile se lasă, mai mereu, cu scandaluri şi gust amar.

Sursa: a1.ro

loading...

Din lume

O creatură gigantică a fost pescuită într-un ocean. Greutatea ei este una incredibilă

Published

on

By

RECOMANDARE
Masacru în PARCURILE NAŢIONALE din România. Tot mai mulţi români semnează PETIŢIA pentru protejarea lor. Distribuiţi să afle toată lumea!

Această creatură a fost pescuită în apropiere de coasta pacifică a statului Peru, la frontiera cu Ecuadorul.

Locul respectiv este cunoscut sub denumirea de Golful La Cruz.

La sfârșitul lunii aprilie a fost pescuită această mare creatură ce cântărește o tonă.

Reprezintă o Mantarraya gigantică. Denumirea științifică a speciei este Manta birostris. Vietatea trăiește în mările tropicale și temperate din întreaga lume.

Se hrănește cu plancton, pești mici și calmari. Ca și rechini, are pești care o deparazitează.
Populația de Mantaraya a fost decimată în anii 90 de pescari. În prezent, sunt puține exemplare.

De aceea este considerată o specie vulnerabilă în Filipine, Argentina, Golful Mexic. Faptul că a fost pescuită în Peru reprezintă o raritate.
În imaginile de mai jos se observă cum creatura este ridicată de o macara. Bineînțeles pe plajă s-au strâns numeroși curioși.

Sursa: videoviraliweb.com

loading...
Citește mai departe>>

Facebook

Alte recomandări

Loading...

Cele mai citite articole din ultima săptămână

*** Infoalert.ro este un site ce cuprinde articole de presă preluate din diverse surse interne și externe. Majoritatea articolelor conțin link-uri către sursa lor originală, diverse site-uri informative din Romania sau de peste hotare.*** ***


Vă stăm oricând la dispoziție cu întrebări și sugestii la contact@infoalert.ro sau lăsându-ne un mesaj pe pagina noastră de Facebook
Copyright © 2018 *INFOALERT.RO * Unele drepturi rezervate***