Acest orb si-a vazut pentru prima oară soția si copilul cu ajutorul unor ochelari speciali. Ce i-au implantat? - Infoalert.ro
Connect with us

Diverse

Acest orb si-a vazut pentru prima oară soția si copilul cu ajutorul unor ochelari speciali. Ce i-au implantat?

Published

on

RECOMANDARE
TOP 12 fenomene INEXPLICABILE surprinse de camerele de luat vederi. Poti sa explici asa ceva? VIDEO

Cel care a putut să-și recapete vederea este Gene Perdie, din Denver, Colorado. S-a bucurat foarte mult când i-a văzut pe cei dragi pentru prima oară, cu ajutorul unor ochelari speciali.

Boala Stargardt este o formă de degenerare musculară, care duce la pierderea vederii. Purdie fusese diagnosticat cu această afecțiune încă din adolescență.

La început reușea să distingă forme sau culori, dar in scurt timp a orbit complet. Chiar dacă nu mai putea vedea, și-a continuat activitățile din viața de zi cu zi. S-a căsătorit cu femeia vieții lui și împreună au crescut un băiețel.

Totul s-a schimbat atunci când a fost acceptat pentru testarea unor ochelari speciali in cadrul unei emisiuni TV (Rachel Ray Show). Fără ca soțul ei să știe, Joy a trimis o scrisoare către gazda emisiunii, în care a spus povestea șotului ei.

„Efectiv am început să plâng și să tremur doar gândindu-mă că soțul meu ar putea să ne vadă atât pe mine, cât și pe fiul nostru, pentru prima oară.”, declara Joy.

Totuși, exista riscul ca Gene sa rămână orb, pentru că procedura putea să nu funcționeze, însă toata familia s-a rugat pentru un miracol, iar acesta s-a produs.

Procedura nu a fost deloc simplă, lui Perdie fiindu-i implantat un ochi proestetic. După ce a fost conectat la aparat, miracolul s-a produs, si pentru prima data in 15 ani, Gene si-a văzut soția si copilul.

Sursa:osecunda.net

loading...
1 Comentariu

Lasă un răspuns

Diverse

Descoperire uimitoare: în organismul uman există atomi proveniți din alte galaxii!

Published

on

By

RECOMANDARE
TOP 12 fenomene INEXPLICABILE surprinse de camerele de luat vederi. Poti sa explici asa ceva? VIDEO

Oamenii de ştiinţă au făcut o descoperire extraordinară. Conform unui studiu recent, publicat în Monthly Notices of the Royal Astronomical Society, mai mult de o jumătate din materia Căii Lactee și implicit jumătate dintre atomii care intră în componența corpurilor oamenilor, ar putea proveni din exteriorul galaxiei noastre.

Astrofizicienii de la Northwestern University (SUA, Illinois) au realizat simulări pe un supercomputer, identificând astfel un fenomen cosmic numit transfer intergalactic, care a dus la descoperirea unor aspecte neștiute din evoluția galactică, scrie sciencealert.com.

Astrofizicienii au constatat că exploziile colosale ale supernovelor pot expulza cantități imense de materie din propriile galaxii. Atomii pot fi propulsați, în acest fel, cu o forță suficient de mare pentru a parcurge distanțele imense de la o galaxie la alta. Datorită acestor fenomene, galaxia noastră, Calea Lactee, a „importat” materie provenită de la alte galaxii și, desigur, a și „exportat” gigantice cantități de atomi, în urma exploziilor propriilor supernove.

După cum remarcă conducătorul studiului, Daniel Anglés-Alcázar, în organismul fiecărui om există un număr de atomi proveniți din galaxiile vecine, deci, ne-am putea considera, fie și parțial, „călători prin spațiu” sau „imigranți extragalactici”. Citeşte mai mult pe cunoastelumea.ro

loading...
Citește mai departe>>

Ultimele articole

Alte recomandari

Loading...

Facebook

Cele mai citite articole din ultima săptămână

*** Infoalert.ro este un site ce cuprinde articole de presă preluate din diverse surse interne și externe. Majoritatea articolelor conțin link-uri către sursa lor originală, diverse site-uri informative din Romania sau de peste hotare.*** ***


Vă stăm oricând la dispoziție cu întrebări și sugestii la contact@infoalert.ro sau lăsându-ne un mesaj pe pagina noastră de Facebook
Copyright © 2018 *INFOALERT.RO * Unele drepturi rezervate***