Acuzaţii grave aduse de un părinte: „La Liceul din Făurei, elevi de clasa a IV-a privesc cum elevii din a X-a fac sex sub scara fostului internat” - Infoalert.ro
Connect with us

Diverse

Acuzaţii grave aduse de un părinte: „La Liceul din Făurei, elevi de clasa a IV-a privesc cum elevii din a X-a fac sex sub scara fostului internat”

Published

on

RECOMANDARE
Toaleta din România care face furori pe internet. Din păcate, la noi lucrurile care ar trebui sa fie firești au ajuns sa fie tratate ca excepționale pentru ca sunt ...tot mai rare

Acuzaţiile, care par incredibile, vin din partea fostului antrenor de box de la Clubul Sportiv Municipal, Moise Gigi, originar din Făurei. Unele dintre aspectele relatate i-au fost povestite chiar de către fiica sa, elevă de gimnaziu.

Scene desprinse din filmele pentru adulţi ar avea loc în Liceul Teoretic „George Valsan” din Făurei, mai exact în clădirea fostului internat, unde sunt săli de clasă, informează presa locală.

„Poate fi mediu şcolar plăcut când elevi de clasa a IV-a privesc cum alţi elevi de clasa a X-a fac sex sub scara fostului internat? Asta da educaţie. Nimeni nu are curaj să spună nimic şi totul merge pe burtă. Aici e ceva normal. Tot aici (n.r. in liceu) sunt şmecheri, elevi mai mari, care intră în clase peste copii de zece ani şi le aplică corecţii, în ideea că ei sunt jupâni. Cei bătuţi nu se duc la directoare pentru că le este frică. Credeţi-mă că am auzit destul de multe încât am ajuns să îmi pun semne de întrebare cu privire la locul unde ar trebui să se facă educaţie”, a declarat pentru DE BRAILA fostul antrenor.

Mărturiile vin în contextul în care Moise Gigi a antrenat, în anii trecuţi, numeroşi adolescenţi din Făurei, chiar în sala de sport a liceului. Mai mult decât atât, Moise susţine că unele dintre aspectele relatate i-au fost povestite chiar de către fiica sa, elevă de gimnaziu în oraşul aflat la mai bine de 60 km de municipiu.

loading...

Diverse

Descoperire uimitoare: în organismul uman există atomi proveniți din alte galaxii!

Published

on

By

RECOMANDARE
Medic român, mesaj devastator pentru Dragnea. "Le cereți scuze pușcăriașilor, dar pacienților care sunt tratați în jeg în spitale când le veți cere scuze?"

Oamenii de ştiinţă au făcut o descoperire extraordinară. Conform unui studiu recent, publicat în Monthly Notices of the Royal Astronomical Society, mai mult de o jumătate din materia Căii Lactee și implicit jumătate dintre atomii care intră în componența corpurilor oamenilor, ar putea proveni din exteriorul galaxiei noastre.

Astrofizicienii de la Northwestern University (SUA, Illinois) au realizat simulări pe un supercomputer, identificând astfel un fenomen cosmic numit transfer intergalactic, care a dus la descoperirea unor aspecte neștiute din evoluția galactică, scrie sciencealert.com.

Astrofizicienii au constatat că exploziile colosale ale supernovelor pot expulza cantități imense de materie din propriile galaxii. Atomii pot fi propulsați, în acest fel, cu o forță suficient de mare pentru a parcurge distanțele imense de la o galaxie la alta. Datorită acestor fenomene, galaxia noastră, Calea Lactee, a „importat” materie provenită de la alte galaxii și, desigur, a și „exportat” gigantice cantități de atomi, în urma exploziilor propriilor supernove.

După cum remarcă conducătorul studiului, Daniel Anglés-Alcázar, în organismul fiecărui om există un număr de atomi proveniți din galaxiile vecine, deci, ne-am putea considera, fie și parțial, „călători prin spațiu” sau „imigranți extragalactici”. Citeşte mai mult pe cunoastelumea.ro

loading...
Citește mai departe>>

Ultimele articole

Alte recomandari

Loading...

Facebook

Cele mai citite articole din ultima săptămână

*** Infoalert.ro este un site ce cuprinde articole de presă preluate din diverse surse interne și externe. Majoritatea articolelor conțin link-uri către sursa lor originală, diverse site-uri informative din Romania sau de peste hotare.*** ***


Vă stăm oricând la dispoziție cu întrebări și sugestii la contact@infoalert.ro sau lăsându-ne un mesaj pe pagina noastră de Facebook
Copyright © 2018 *INFOALERT.RO * Unele drepturi rezervate***