Connect with us

Diverse

Acuzații halucinante! Tentativă de asasinare a lui Kim Jong-un din partea fostului lider alCoreei de Sud

Published

on

Acuzații halucinante! Fostul lider al Coreei de Sud ar fi complotat să-l asasineze pe Kim Jong-un. Fosta președintă sud-coreeană, Park Geun-hye, plănuia să-l asasineze pe liderul Coreei de Nord, Kim Jong-un, potrivit ziarului Asahi Shimbun din Japonia, citat de Russia Today.

Fosta președintă a Coreei de Sud, care a fost demisă în urma unui scandal de corupție, a semnat un document de aprobare a unei „schimbări de conducere” în Coreea de Nord în 2015, a relatat cotidianul japonez luni citând surse anonime.

Agențiile de informații din Coreea de Sud urmau să pregătească operațiuni pentru realizarea planului. Raportul constată că cei care au participat la complot au luat în considerare câteva scenarii, peintre care un accident de mașină sau deraierea unui tren în care s-ar fi aflat Kim Jong-un.

De asemenea, administrația lui Park a luat în considerare și organizarea unei lovituri de stat în Coreea de Nord. Activitățile militare ale vecinului comunist din nord, inclusiv programele sale de înarmare nucleară, au motivat, aparent, complotul, notează Asahi Shimbun.

Tensiunea dintre Seul și Phenian a crescut în august 2015, când țările au avut un schimb de focuri, inițiat de Coreea de Nord, după ce nordul a tras un proiectil împotriva orașului de frontieră Yeoncheon.

Sursa: www.realitatea.net

RECOMANDARE
Romanilor din Italia le sunt confiscate masinile. Guvernul Dancila este somat sa ia masuri
loading...

Agricultura si economie

Tineri din România, cu vârste între 18 și 35 de ani, pot benefica de teren gratis pentru construcția de locuințe

Published

on

By

Tineri cu vârste între 18 și 35 de ani, pot benefica de teren gratis pentru construcția de locuințe.

În mediul rural, persoanele cu vârste cuprinse între 18 și 35 de ani, pot cere, primăriilor de care aparțin, atribuirea unei suprafețe de teren de până la 1.000 m2, fără a plăti nimic, doar pentru a-și construi o casă.

Conform  legii, tinerii își pot construi locuințe cu suprafețe cuprinse între 150-300 m2 în sectoarele municipiului București, dar și în alte municipii, între 250-400 m2 în orașe și între 250-1000 m2 în comune și sate care aparțin de unitățile administrativ teritoriale.

Cei care ar putea beneficia de a acest teren trebuie să îndeplinească următoarele condiții:

– vârstă între 18 și 35 de ani,

– să nu dețină nicio proprietate sau teren pe care poate fi construită o locuință în localitatea în care solicită terenul sau în alte localități din țară.

– părinții tinerilor să nu dețină sau să nu fi deținut un teren cu o suprafață mai mare de 500 mp în mediul urban, sau 5000 mp în mediul rural, în ultimii 10 ani în nicio localitate.

– cine a primit terenul, în decursul unui an trebuie să înceapă construcția cu respectarea tuturor prevederilor legale pentru executarea lucrărilor. În caz contrar, beneficiarului i se poate retrage dreptul de folosință asupra terenului primit.

Acte necesare pentru a putea primi terenul

Cererea pentru atribuirea unui teren de casa gratuit se depune la consiliul local al comunei, orasului, municipiului sau sectorului in care solicitantul are domiciliul.

Cererea cuprinde numele si prenumele solicitantului si domiciliul acestuia. La cerere se anexeaza urmatoarele documente:

* o copie a certificatului de nastere;
* o copie a cartii de identitate;
* o declaratie a solicitantului, pe propria raspundere, in care se mentioneaza ca nu detine sau nu a detinut in proprietate o locuinta ori un teren destinat construirii unei locuinte;
* o declaratie similara se depune si la data rezolvarii cererii.

RECOMANDARE
O listă cu cele mai stupide legi din lume, acceptate tacit de membrii tuturor societăților umane

Beneficiarul terenului este obligat sa inceapa constructia locuintei in termen de un an de la data atribuirii terenului.

loading...
Citește mai departe>>

Ultimele articole

Alte recomandari

Loading...

Facebook

Cele mai citite articole din ultima săptămână

*** Infoalert.ro este un site ce cuprinde articole de presă preluate din diverse surse interne și externe. Majoritatea articolelor conțin link-uri către sursa lor originală, diverse site-uri informative din Romania sau de peste hotare.*** ***


Vă stăm oricând la dispoziție cu întrebări și sugestii la contact@infoalert.ro sau lăsându-ne un mesaj pe pagina noastră de Facebook
Copyright © 2018 *INFOALERT.RO * Unele drepturi rezervate***