Acasă Din lume Adevăratele cauze ale cancerului. Dacă bolnavul înţelege cauza bolii, corpul se vindecă...

Adevăratele cauze ale cancerului. Dacă bolnavul înţelege cauza bolii, corpul se vindecă singur!

0

Un medic german a reuşit să trateze cu succes peste 31.000 de pacienţi bolnavi de cancer doar stând de vorbă cu ei.

Doctorul Ryke Geerd Hamer nu a făcut nimic altceva decât să le explice pacienţilor că există o legătură strânsă între starea mentală a acestora şi boală. El susţine că fiecare om s-a îmbolnăvit din cauza unui program mental distructiv, născut în urma unui SOC emoţional. El a numit acest şoc dupa numele fiului său: Dyrk Hamer Syndrome sau DHS (sindromul Dirk Hamer).

Dr. Hamer  era, în anii ’70, cercetător şi şef al Clincii de Oncologie din München, unde trata cancerul folosind, la fel ca ceilalţi doctori, tratamentele clasice care se dovedeau a fi mai mult sau mai puţin eficiente.

Dr. Ryke Geerd Hamer
Dr. Ryke Geerd Hamer

Anul 1978 i-a schimbat cursul vieţii doctorului Hamer. Dintr-un medic ce trata pacienţii de cancer, a ajuns să se trateze pe el însuşi de această cumplită boală. S-a îmbolnăvit de cancer la testicule după ce a suferit două şocuri emoţionale foarte puternice: fiul său, Dirk (19 ani), a fost împuşcat mortal, iar la câteva luni de zile i-a murit şi soţia.

Acest context l-a ajutat pe dr. Hamer să revoluţioneze lumea medicală. Din moment ce nu fusese niciodată grav bolnav, a suspectat imediat că dezvoltarea cancerului său poate avea legătură directă cu tragica pierdere a fiului său.

Mai întâi, medicul a investigat istoricul pacienţilor săi bolnavi de cancer. A aflat că, la fel ca el, toţi au trecut prin experienţe extrem de stresante, înainte ca boala să se instaleze şi să se dezvolte. Observarea conexiunii dintre minte şi organism nu a fost surprinzătoare. Numeroase studii arătaseră deja că atât cancerul, cât şi alte boli sunt foarte des precedate de un eveniment traumatizant.

Foarte interesant și..  Camilla Parker Bowles, cea mai faimoasă amantă regală a secolului XX

Dr. Hamer a descoperit că orice boală, nu numai cancerul, este controlată de o zonă din creier ce îi corespunde în mod specific şi este legată, în mod particular, de un eveniment traumatizant.

El a stabilit o „regulă de fier a cancerului”: fiecare cancer sau altă afecţiune gravă are drept cauză un CONFLICT care generează UN ŞOC EMOŢIONAL, numit DHS (Sindromul Dirk Hamer – denumit astfel în amintirea fiului său) care îmbolnăveşte omul mai întâi la nivel mental, când apar dereglări în creier, iar în final boala se răsfrânge asupra unui organ.

În timpul cercetării sale, studiind mai multe tipuri de cancer, dr. Hamer a evidenţiat cum corpul se vindecă singur precum şi câteva principii pentru vindecare.  Toate aceste informaţii le puteţi citi AICI.

Sursa: gandeste.org

 


Te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un LIKE mai jos:

Articolul precedentCâteva metode geniale de a face ca pantofii să nu te mai strângă
Articolul următorMulți tineri vor să se înroleze în Legiunea Străină. La ce riscuri se supun și ce salarii au ”legionarii”?